Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Současná výše minimální mzdy začne motivovat k práci osoby nepřizpůsobivé (a tedy dosud nikdy nepracující) pouze tehdy, až vláda pro tyto osoby dostane odvahu zrušit sociální dávky a současně prostřednictvím obcí jim zajistí práci např. při údržbě veřejných prostranství. Prozatím je zádrhel v tom, že obce na takovou práci nemají peníze a ani lidi, kdo by takovou práci pro nepřizpůsobivé organizoval a kontroloval - a tak právě v této době obecní úřady umisťují do parků opět, stejně jako loni cedulky s nápisy, že "Cesta se v zimním období neudržuje". Pracovat osoby práce se štítící dobrovolně - za almužnu minimální mzdy nikdo a nikdy nepřinutí, když tutéž částku a možná i trochu vyšší dostanou od Sobotky (a Marksové) bez práce !!

7 0
možnosti
Foto

R55o57m92a18n 40K65o66z25e35l

12. 12. 2016 12:30

Dávno mohly obce tato místa vytvořit, dát na ÚP, úřednice to těmto lidem nabízet a když odmítnou, tak podle současných zákonů vyřadit z evidence.

2 0
možnosti
JR

Líbivě plácáte bez ladu a skladu.

Ano, snížit odvody a čím nahradíte jejich výpadek ? Anebo navrhujete odchod do důchodu v 75 ?

0 8
možnosti

Sobotka mohl konat tři roky. V nápravě po pravicových stranách konal hodně. Ale nestačí to. Proč "pravicovým" stranám tento rozvrat ekonomiky dosud nevadil?

Na KDU-ČSL se mi líbí, že chtějí podporovat rodiny snížením daní podnikajících a pracujících. Nemakačenkové toto ve skutečnosti navýšení peněz nedostanou. Bohužel, pro mne zcela z nepochopitelných důvodů je tato myšlenka neprůchodná. Proč?

3 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS