Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Volení a nevolení;-D;-D;-D

To po vystúpení Česka z EU budú musieť byť v Česku len volení ministri, a budú prebiehať voľby na desaťtisíce štátnych úradníkov, aby Česko ako jediný štát na svete mal všetkých úradníkov volených?;-D;-D;-D.

Zabudli ste napísať veľmi dôležitú vec "edisonky".:-(

0 1
možnosti
Foto

Ještě, že tam máte ty smajlíky. Ministři klidně mohou být jmenovaní ale svoje návrhy musí předkládat ke schválení těm voleným zastupitelům v parlamentu. Takhle to, úplně běžně, v zavedených demokraciích chodí, v EU už ne.

2 2
možnosti

P90a19v64e11l 60V11é83b39r

15. 12. 2016 9:46

K vyhlášení referenda o vystoupení z EU je potřeba petice s nevím kolika (ale mnoha) hlasy. Je někde taková petice? Rád bych připojil svůj podpis, který bych s radostí i ověřil...

4 1
možnosti

Abyste nebyl zklamán. V Británii taky měli referendum o vystoupení z EU, které se ale konat nebude :-) A bez petice...

2 0
možnosti

Vy musíte pod tou knutou EU hrozně trpět! :-/

4 1
možnosti

P67a98v80e90l 33V72é22b95r

15. 12. 2016 9:46

A vy se na ní musíte hojně přiživovat!

6 3
možnosti

To referendum samozřejmě vypsáno nebude i přes vaše výkřiky ihned, včera bylo pozdě atd. Víte, když už píšete, jak strašně nás ten Brusel ničí, tak by bylo nutné si říci, že to má i jiné následky. To už se mi líbil Václav Klaus ml., který aspoň řekl, že vystoupení z EU by znamenalo zchudnutí nás všech asi o třetinu, ale že i přes toto by on do toho šel. Já mám pocit, že to zchudnutí by asi bylo ještě větší. Víte, proč se dělají revoluce? Protože se lidi chtějí mít lépe - a hlavně ekonomicky.

4 0
možnosti

Otazkou je, zda byt cerna zver volne se pohybujici, zivena 'co les da', byt jen v obore, nebo prase domaci, v malem pachnoucim chlivku u koryta plneho zradla z 'krmnych unijnich brambor' nevalne kvality.

3 2
možnosti

:-)....Souhlas ! Ale těžko přesvědčíte stádo, které se ohání svobodou a je rádo, že má svého pastýře a hlídacího psa ! R^R^R^

3 3
možnosti

Podněcování nenávisti vůči EU není ničím jiným, než cestou do pekel. Evropská unie je pro nás zárukou prosperity a bezpečnosti. S tak vážnou věcí rozumní a odpovědní lidé nehazardují, alespoň ne ti, kteří ještě neztratili paměť.

6 7
možnosti

Urcite se par lidi co maji v lasce vlastni podrucenstvi najde a nebude s vami souhlasit.

2 0
možnosti

I57v81o 42B58o97u87š80e

15. 12. 2016 8:46

A píše o tom také Blesk?

2 0
možnosti

K čemu referendum? Pokud se EU nereformuje, zanikne samospádem, instituce v této podobě je neschopná života, stává se trnem v oku Francii, Nizozemsku, Itálii atd.

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik