Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NR

Daniel Herman škodí České republice, je to člověk, který kolaboruje s islamskými teroristy, nevím proč, možná má na toto teritorium nějaké obchodní zájmy, slušně řečeno má pokřivený charakter a pokřivený vztah k ČR.Rv

1 0
možnosti
Foto

Na Hermanovi se podepsal Sobotka. Byl to on, kdo měl obrovskou možnost Hermana sesadit z ministerského křesla. Tento člověk je fanatický mravokárce, stejně jako Halík, který věří tomu co říká a své zvrácené názory vnucuje druhým.

Je to nebezpečný člověk a to, že jej Sobotka nesesadil znamená, že sdílí jeho, pro tuto naši zem, vlastizrádné názory.

Věřím, že nakonec budou předčasné volby a že oba pánové zmizí jednou provždy z klíčových pozic naší politiky, která je a musí zůstat vlastenecká [>-]R^

2 0
možnosti
PM

Ještě by měl Herman zahradníkům vysvětlit, ať se nebrání invazi bolševníku velkolepého, nad rozkvetlou bohatou - i když pravda trochu jednodruhovou - zahradou budou za pár let jen jásat

1 0
možnosti
PJ

No jo, plkat o "Evropske kulture" je jedna vec, ale priznat, ze to stoji a pada s Jezisem Kristem je tezsi, protoze se pak kazdy z nas musi podivat, zda zije svuj zivot podle Jeho predstav.

0 0
možnosti
JL

No, ministr Herman také tvrdí, že evropské země jsou za svým zenitem a je třeba přijmout nově příchozí. A netvrdili náhodou komunisti i fašisti to samé? Tedy že stávající systém je za zenitem a je třeba ho nahradit jiným? Pokud možno tím, že "normálního" člověka nahradíme buď árijcem nebo komunistou. A teď je možná potřeba ho nahradit muslimem ;-(

5 0
možnosti
MD

9:14 Jini jak p. Herman zase neodsuzuji dnesni mlade komunisty, kteri nemaji zadnou vinu na tom, co se u nas delo kratce po valce.

0 1
možnosti
SB

Na tom vinu rozhodně nemají, ale tím, že se k té ideologii přihlásili, ji částečně na sebe vzali.

Stejně tak lidé, kteří se narodili 40 let po válce, nemohou nést přímou vinu na Hitlerových zločinech, avšak pokud začnou zvedat pravici do nacistického pozdravu a vyřvávat onu známou německou formulaci slávy Hitlerovi, tak už je to o něčem jiném.

3 0
možnosti

J27a30k24u68b 52Š60o11l28c

22. 12. 2016 9:11

Herman je mnichovan toho nejsprostšího a nejhrubšího zrna.

8 5
možnosti
OK

Herman je slušný člověk. Neodsuzuje např. Němce ze Sudetendeutsche Landsmannschaft, kteří, a to zdůrazňuji, nemají žádnou vinu na tom, co se u nás dělo ve třicátých a čtyřicátých letech, neboť ti, kteří vinu měli, již nežijí.

3 8
možnosti
JL

To má člověk hned jinou náladu, když si přečte, že někteří chlapci z Všechlap, to myslí s Evropou vážně.;-D

5 1
možnosti
Foto

... asi tam budou mít volby, nebo;-DR^

1 2
možnosti
OK

Pro současnou Evropu jsou tři hrozby:

1) Obrovská imigrace lidí z odlišných kulturních prostředí

2) Pokrytectví, vykořeněnost, náboženství korektnosti a lidských práv

3) Extremismus, populismus, zjednodušené, černobílé vidění světa s touhou po silných vůdcích a jednoduchých řešeních

Vás bych si dovolil zařadit do kategorie 3.

6 12
možnosti
DK

Je podle vas mozne, aby nekdo varoval pred bodem cislo 1 a nebyl oznacovan za prislusnika skupiny z bodu 3? Co by musel takovy clovek hlasat...a jakou konkretni hrozbu lide z bodu 3 pro Evropu predstavuji?

10 0
možnosti
MS

Herman toho řekl podstatně víc než Váš krátký citát, z volně dostupného:

"Ale za těmi branami je velké množství lidí, kteří chtějí dovnitř. Je to otázka našeho rozhodnutí. Nějakou dobu asi ještě můžeme zvyšovat hradby a kvalitu našich zbraní. Ale naše civilizace je za zenitem, ani jedna evropská země není nad hranicí přežitelnosti. Budeme-li pokračovat tímto způsobem, ti za branami je dříve nebo později prolomí. A vůbec se s námi nebudou bavit, jestli chceme nějakou symbiózu. Brutálně řečeno: vezmou si, co budou chtít.

- Přesně na to přece odpůrci migrace poukazují. Jak se tomu dá podle vás zabránit?

- Uděláme totéž, co se povedlo Římu. Budeme schopni předat to podstatné z naší civilizace a pozvat za hradby ty, kteří jsou kompatibilní s našimi hodnotami. A kteří na ty brány pořád ještě klepou, neprolamují je, a říkají: "Haló, my máme zájem." Jestliže my nastavíme pravidla, protože jsme tady doma, máme šanci se spolupodílet na budoucnosti Evropy. Pro celou Evropu je prioritou, aby zůstala Evropou. Jestli budeme schopni své priority stanovit - a diskuse o evropské ústavě o tom moc nesvědčí -, nebo budeme dělat pštrosí politiku a čekat, až ty brány někdo prolomí."

.

Jenže to je něco úplně jiného, než co udělala Merkelová, která brány otevřela komukoli. Ale i tak je Hermanova vize poněkud diskutabilní v tom, jak vyfiltrovat ty příchozí, kteří stanovená pravidla opravdu budou dodržovat. Je smutný fakt, že vymírající evropská populace v horizontu několika generací šanci udržet stávající stav prostě nemá. Zde má Herman pravdu.

7 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik