Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Do úst si tu nevidí někdo jiný. Co vlastně ten vrah říkal? Každý píšete něco jiného? Jeden, ze to bylo za Allepo, další blog a bombardování, v máte novou verzi z džihádem..... Ten tam musel mít proslov. Jinak s tím populismem má Herman naprostou pravdu. Vy byste se ve třicátých letech minulého století chytil. Tím jsem si jistý. Takhle to začínalo. Nomen omen.

4 5
možnosti
SB

To je těžké, když nechápete, že pan Rozvoral sice možná píše o nedávné tragédii z Berlína, avšak míní to mnohem šířeji.

V této souvislosti není tak moc podstatné, co se nakonec ukáže jako realita z Berlína, nýbrž celková tendence doby, tedy celková tendence toho, co se nyní děje v Evropě.

Ten Berlín, jakkoli to bylo neštěstí pro ty mrtvé a jejich blízké, je jen jeden střípek mozaiky.

6 0
možnosti
DK

Ti lide jsou jako komuniste. Komunisticka myslenka muze fungovat jen na papire, v praxi je ten system nepouzitelny. Stejne tak je nepouzitelna slunickova teorie "vsichni jsme stejni lide". Zit v iluzich dlouhodobe proste nejde.

3 0
možnosti
SB

Ale jeden rozdíl tady je. Komunismus napáchá škody nebetyčné, leč poté existuje cesta zpět. Příští generace to mohou napravit a vrátit se k normálu. Češi nepřestali být Čechy, Slováci nepřestali být Slováky, Bulhaři neřestali být Bulhary.

Ale po multikulturalismu ta náprava bude mnohem obtížnější (v lepším případě), nebo zcela nemožná (v horším a též bohužel mnohem praveěpodobnějším případě).

11 0
možnosti
PS

Jsem sluníčkář a s panem Hermanem naprosto souhlasím.Na druhou stranu vaše argumenty jsou přesvědčivé a vypadá to že máte pravdu.Budu muset na druhou stranu vah položit nějakou protiváhu,nějaký argument který vás odrovná.Moment dejte mi chvilku.....musí to být bomba.....něco hodně přesvědčivého...to bude argument....už to skoro....no jasně jste xenofob a nácek a rasista a vůbec.

4 1
možnosti
TH

Vláda, kde jsou ministři jako Herman není důvěry hodná

13 1
možnosti
DN

Pan Herman by se měl jet podívat do Austrálie co tam za paseku nadělali králíci. :-/ Tzv. invazní druh. Když už použil příměr s monokulturami.

14 1
možnosti
OK

Nebo do hitlerovského (a vlastně i předhitlerovského) Německa, kde invazním druhem byli Židé.

0 4
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik