Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tím bude bolestivější je odtud zase dostat

0 0
možnosti

Mamá Merkel by měla odejít, nejlépe sama.

Bude dost podstatné, zda Trumpovi vydrží protimuslimská rétorika a také, zda bude mít zájem na uklidnění v Evropě. Kam se posunou americké zájmy. Jestli Angelu podpoří, je to v pytli. Pro sluníčkové Němce by to byla silná karta.

3 1
možnosti
Foto

Obhajovat konání, resp. nekonání Angely Merkelové je odsouzeno k nezdaru.

A to jednoznačně proto, protože ona si, jak autor správně píše, tu vlnu migrantů prostě přála.

Pak asi byla zaskočena jak její velikostí, tak i odporem některých německých politiků a začala jednat.

Kdyby jednala o rok dříve, migranti by samozřejmě "nevymřeli", ale bylo by jich velmi podstatně méně a problémy s nimi by byly, samozřejmě, také podstatně menší.

2 1
možnosti

"ona si tu vlnu migrantů prostě přála" je zase nějaký "alternativní fakt"? Pane bože...

8 0
možnosti

Hlavně moc nepřemýšlet, svět je easy a kdo tomu nevěří, je sluníčkář, pravdoláskař, havlista, neomarxista, vítač, fašista...

5 5
možnosti

Právě že stoupenci pana Havla nepřemýšlejí. Jim stačí prázdné fráze o vyšších morálních hodnotách, o nepolitické politice apod.. Svět je místo všeobecné lásky a ta láska nade vším zvítězí.

10 6
možnosti

"Nejdříve Angela Merkelová otevřela islámským imigrantům náruč, čímž zamořila celou Evropu arabskými a africkými imigranty uctívajících Alláha a pak se tupě sama sobě diví!"Tak znovu, po desetitisící: Merkelová pronesla své tzv. "pozvání" 4. září 2016, v době, kdy uprchlická krize byla takřka na svém vrcholu, budapešťské nádraží praskalo ve švech a dočasným neuplatňováním Dublinských dohod pro syrské uprchlíky tím ulehčila jižním státům EU. Měsíc po tomto "pozvání" příliv uprchlíků, který do té doby už půl roku strmě stoupal, začal klesat (řekli byste "no jasně, kvuli zimě" - omyl) a v následujícím roce už v tak masové míře nepokračoval. Dále: nepozvala "islámské imigranty", ale uprchlíky z válečných oblastí, nezaplavila Evropu teroristy, kteří nás chtějí ovládnout a vůbec celkově blábolíte. Poněvadž tyhle nesmysly opakujete blog co blog, nelze říci jinak, než že jste prostě lhář.

11 6
možnosti

Tyhlety Všechlapy u Nymburka, to bude asi zajímavé hnízdo...

8 1
možnosti

Je to hnízdo výkvětu české inteligence. Rozvorané rozšlapy.

3 2
možnosti

Jenom když jim otevřela hranice tak ti emigranti už v Evropě byly. V Maďarsku v zemích bývalé Jugoslávie třeba. A bylo jich tam hodně. Je otázka kdyby jim hranice neotevřela jestli by situace byla lepší či ne. Každopádně oni by se sami od sebe nevrátili.

10 2
možnosti
Foto

Nesmysl. Měla, jako šéf EU, konat dávno předtím, než byli v Maďarsku.

To je totéž, jak říkat: "nemohl jsem s tím požárem skladu PHM nic dělat" a přitom si nepřiznat, že jsem tam neměl chodit se zapálenou svíčkou.

7 3
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik