Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Tyhlety Všechlapy u Nymburka, to bude asi zajímavé hnízdo...

8 1
možnosti
JV

Je to hnízdo výkvětu české inteligence. Rozvorané rozšlapy.

3 2
možnosti
AH

Pánové (i vy "plusující"), proč se snižujete k osobním výpadům a urážkám (a jejich schvalování)? Proč prostě jen nedokážeme napsat něco konkrétního k blogu, např. proč s ním nesouhlasíme nebo další nějaká další fakta....

Můžu s autorem souhlasit nebo nesouhlasit, to je v pořádku, ale můžu to udělat s respektem a slušně. ;-)

3 0
možnosti
VS

Mohla byste upřesnit, co vám připadá na mém konstatování urážlivého?

0 0
možnosti
AH

Mohla a ráda to udělám... Ale ještě před tím se zeptám já Vás: vy jste v blogu četl něco o Všechlapech, pane Studený? Četla jsem blog o migraci a Merkelové.

K čemu tedy potom směřuje Vaše poznámka? (pokud se za ní neschovává Vaše "hodnocení autora a jeho blogu") Není k článku a je zbytečná, je z ní cítit zbytečný despekt vůči blogu a dehonestace autora. Pokud tedy měla vyjádřit Váš nesouhlas s článkem. A pokud jsem Vás pouze nepochopila, požádám o její vysvětlení já Vás. Hezký den.

2 0
možnosti
VS

V zásadě máte pravdu. Má poznámka hodnotila autora a jeho blog, resp. městečko, ve kterém se dostane do vedení člověk jeho typu. A teď můžete objasnit, v čem byla tato poznámka urážlivá.

P.S. Jedna otázka mimo téma - vidím, že jste registrována jako blogerka. Přijdete s nějakými vlastními články, nebo jste blogerkou jen z důvodu jednodušší registrace?

0 2
možnosti
Foto

Díky za vysvětlení, to je právě ono.... Proč hodnotit městečko, kde se "dostane do vedení člověk jeho typu"... To je vyjádření obyvatel, koho tam chtějí nebo nechtějí... Přesně toto podle mě zbytečně polarizuje naši současnou společnost.... Můžu popsat svoje názory a proč nesouhlasím nebo souhlasím, ale pokud budu "odsuzovat" lidi za jejich názory, zavírá to společný dialog. Nálepkování dopředu zavírá cokoliv, co by mohlo být otevřené a konstruktivní... Přimlouvám se u všech diskutujících, abychom byli věcní k článku, blogu, s respektem a úctou, i když autor má jiný názor.....

alenahrdinova.blog.idnes.cz

Kdyby chyby, ale kdyby opravdu bylo více času, mám připravené další "cestovací povídání"....

(proč je tam i profil s "1" nevím, řeší se to s adminy)

2 0
možnosti
VS

"Nálepkováním" máte na mysli označování lidí za "sluníčkáře, vítače, multikulturalisty a pražskou kavárnu"?

0 0
možnosti
Foto

Nikoliv, zde mám na mysli konkrétně tuto Vaši větu: "Tyhlety Všechlapy u Nymburka, to bude asi zajímavé hnízdo". (vyjadřujete se k článku blogera Radka Rozvorala, ale s despektem se "otřete" o jeho město a o lidi, kteří tam žijí)

Mějte se tak, jak chcete, žijete ve světě, který si kolem sebe svým postojem k němu vytváříte. Můj svět to není.......

0 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik