Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pojem znásilnění je dosti široký a novou legislativou se ještě více rozšířil.

Nechci chválit socialistickou zákonnost, ale tam byl požadavek, aby "žena kladla účinný odpor" a myslím si, že tento požadavek už v zákoně není.

Četl jsem, asi před šesti lety, o kuriózním případu, kdy si žena dobrovolně odložila své svršky, dobrovolně, seshora, nasedla v autě na "pachatele" a pak ho udala za znásilnění, protože se prý bála výhrůžek. A jediným důkazem byl její duševní stav, který ovšem také mohl být způsoben její nevěrou a "pachatel" dostal 7 let.

Prostě, rozšířením definice znásilnění se u nás také současně zvýšil "tabulkový počet" takových činů, ale jen některé odpovídají klasickému pojmu znásilnění.

Zvýšila se ochrana žen a současně jdou muži do rizika a možná to u nás dopadne brzy tak, jako na některých amerických vysokých školách, kdy oba musí před sexem podepsat vzájemné prohlášení o dobrovolnosti. A možná ani to případnému nařčení nezabrání.

A imigranti? Tam je synergie několika faktorů. Muži, většinou mladí, ve větším kolektivu bez možnosti legálního vyžití a současně také jiný kulturní okruh.

Takže se s čistým svědomím dá prohlásit, že s případným nárůstem počtu emigrantů z mimo křesťanské sféry počet znásilnění u nás určitě nebude klesat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik