Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M63i67l26a80n 29K96e39s98l

10. 1. 2017 22:06

Jsou nějaké úmluvy, kdo a kde má za povinnost lovit trosečníky.Proč to dělají Evropané a ne Afričané.Nedělat to je sice kruté,ale jedná se o vydírání.My se pár kilometrů od Afriky budeme topit,vy tam budete čekat,vylovíte nás a odvezete do Evropy.Vždyť v současné době se dá zdokumentovat odkud loď vyplula a tam trosečníky vrátit.Nebo se musí sebevrahům vyplnit poslední přání.

1 0
možnosti
TH

Muzete napsat, jak si EU ma chranit hranice?

0 1
možnosti
MT

Model Austrálie ! Pokud víte oč jde.

2 0
možnosti
JL

Víte, já mám pocit, že EU není státem, takže ani nemůže mít hranice. Hranice mají jednotlivé státy a ty mají své zákony, které se liší. Pokud bych to měl dohlédnout do konce, tak jste největší Evropan. Prostě chcete, aby se EU stala jakýmsi federativním státem, kde by byla pravidla zcela jednotná.

0 0
možnosti
ZK

Můžete být konkrétnější? Já si ještě dokáži představit, že čluny a kocábky s migranty zapřáhnete za parník a potáhnete zpátky na Jih. Připusťte ale, že soulodí s takovým nákladem bude mít potíže hned, jak vpluje do pobřežních vod kteréhokoliv severoafrického státu. Libyi můžeme hned škrtnout, tam se to mydlí, ale ani Egypťané, Tunisané, či Alžířané o takové "zboží" nebudou mít zájem a z paluby dělového člunu nekompromisně zavelí čelem vzad.

Australský model který, jak píšete, náramně funguje, ve Středozemním moři nemá šanci. Možná víte víc a tak ještě jednou, můžete být konkrétnější - děkuji.

5 0
možnosti
SN

:-).....Pane autore ! Napsal jste to pěkně, ale když se nad tím zamyslíte, musíte dojít k názoru, že zahlcení Evropy primitivními negramoty, dobře vybavenými spojovací technikou, je akce pečlivě naplánovaná, Merkelová a EU jsou jen prostředníci, kteří to ohlídají, ať to funguje. !!!!!! Čili.....není v zájmu organizátorů tohoto tažení, aby se tomu učinila přítrž ! !!

6 2
možnosti
Foto

;-( ....... toč se a vrč, můj kolovrátku, .....

3 1
možnosti

P39e61t15r 18Ř71e43h96á21k

10. 1. 2017 9:05

Zdá se mi, že pláčete dobře, ale na špatném hrobě. Ostraha hranic je věcí jednotlivých států a nikoli EU. Možná proto ta těžkopádnost při koordinaci, která je jistě nutná. Současný problém s migrací však nevyřešíte nadáváním na EU, i když Vám to možná přinese politické body.

4 2
možnosti

Za celou dobu od vzniku migrační krize jsem ještě nezaznamenal, že by některý z politiků EU vyslovil myšlenku požádat NATO o pomoc při ochraně hranic členských zemí proti ilegálním nájezdníkům. EU o to nemá zájem. EU je vylovuje přímo v libyjských výsostných vodách a bezpečně je dopravuje do Italie.

3 1
možnosti
JV

SPD nevolitelná strana . Strana balvanů a hnědých bolševiků! EU[>-]

2 11
možnosti
SB

Bruselští bolševici Vám jsou evidentně bližší.

7 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik