Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono to nejen tak vypadá, ono to tak je.

Varování v tomto smyslu Rath vyslovil ve své promluvě v PS, kam byl připuštěn z vazební věznice. Je jasné, že Rath měl dostat přes prsty, jenže se mělo jednat o varování za jeho přílišnou nezávislost a neplacení do partajní kasy. Jenže on už byl tak arogantní a nepozorný, že se to poněkud vymklo a teď si s tím neví rady. No, neví rady... soud se dá vždycky přizpůsobit a právo ohnout, takže byla evidentně zvolena tato cesta.

7 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že ČSSD toho má na triku minimálně stejně jako oposmluvní ODS, ne-li víc a vaz jí to nezlomilo, přežila by i toto. Navíc si myslím, že kdyby Rath skutečně něco závažného věděl, nenechal by se vláčet po soudech a zavírat do vazby.

3 0
možnosti
JF

Přežijí pouze dvou typům voličů mimo těch skalních. To jsou Ti co volí , že volí. Po té jsou to Ti co nevolí vůbec a jejich hlasy si rozdělí nejúspěšnější strany. Navíc tyto strany za tyto hlasy shrábnou i štědrý příspěvek z našich daní. Řešení je 80% a větší volební účast mimo 27% . Po té by mohli nastat změny. Nyní volí pouze jejich příznivci.

1 0
možnosti
Foto

Naozaj to tak zvonku vyzerá

2 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik