Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nejen tech. I 140 milionu Rusu snazicich se o totez.

0 4
možnosti
MR

proto je nutno summitovat, delat prohlaseni, stekat na Trumpa za cokoliv, ale hlavne za to ze chce aby si Evropa platila o chlup vice na vlastni obranu, ze?

1 0
možnosti
KM

Typickej Okamurovec. ;-D

0 7
možnosti
Foto

Možní je to mimo mísu, ale když letíte do Izraele, tak odlet je 12:20 hodin. Na Letišti už musíte být v 9:15 hodin, protože každý musí před emigračního úředníka, který si vás proklepne. Kdo se mu nezdá jde na osobní prohlídku. Při zpáteční cestě se to opět opakuje. Ptá se s kým jste se zde sešel a podobně. Nesmíte zpátky vést jejich měnu. Protestuje někdo ? Ne.

9 0
možnosti
BH

Když budou neustále krmeni, tak problém v jejich zemi nikdy neskončí a namnožením se tlak na brány Evropy jen zvedne;-(

12 1
možnosti
VS

Nevím, proč vyšilujete. Jak jsem z předvolebních billboardů zjistil, stačí volit vašeho partajního šéfa a ten nelegální migraci zarazí na ten šup. Nebo ne?

1 3
možnosti
IB

I49v83o 92B50o63u88š61e

2. 3. 2017 8:10

Tak jsme se dozvedeli, ze prisne tajna zprava, ktera nikdy nemela spatriti svetlo sveta, je volne k sehnani od Frontexu.;-D

2 1
možnosti
Foto

Prostě způsob, jak se neustálým strašením procpat do kýženého poslaneckého křesla. Nebezpečí imigrantů nepodceňujme, je nemalé, ale zkuste navrhnout reálné řešení. Které je schůdné, ne pouze výkřikem do tmy.

6 14
možnosti
VK

Podle toho jak uvažujete si nejsem tou nejzaostalejší kulturou jist.8-o

5 9
možnosti
Foto

Je pořád před Germánana, ti jsou dnes v době, kdy u nich probíhaly gestapácké čistky.

0 1
možnosti
Foto

Pokud takto uvažujete, tak už jste předem poražen, protože si myslíte, že naše kultura není schopná svou morálně etickou převahou tyto imigranty asimilovat. Spíše byste se měl zamyslet nad tím, jak je přimět k převzetí naších hodnot.

1 12
možnosti
JH

Stačí, aby před vstupem do Evropy podepsali, že nikdy nebudou jakýmkoliv způsobem prosazovat, aby se právo šáría stalo jakkoliv a pro kohokoliv závazné v sekulární zemi, do které vstupují a že při jakémkoliv porušení, budou bez odporu okamžitě deportováni zpět do své vlasti. Součástí podepisované listiny by mělo být i prohlášení, že budou vždy usilovat o zachování demokracie (právo většiny rozhodovat hlasováním bez ohledu požadavky svatých písem).

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS