Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi tak nějak jedno jakou víru, jakou kulturu a jaké zvyklosti mají v Malajsii. Zajímá mě, co se děje u nás. Podle našeho práva je u nás právo šaria nevymahatelné a u toho bychom měli zůstat. Proč jej zakazovat extra? Protože vy máte z islámu panický strach?

2 3
možnosti

Proč hned panický strach ? Hodně laciný argument. :-/

5 0
možnosti

Včera jsem viděl v televizi skupinu dospělých lidí, kteří v rámci soutěže snědli živé červi, kraví oko a jiné pochutiny. Projevovali veliké nadšení, když byli nejrychlejší. V rámci hry si lžou, manipulují a pomlouvají se navzájem. Tento příklad z Filipín a váš z Malajsie je jednoznačný důkaz hrozby islamizace naší společnosti. Navrhuji tyto kroky: a/ zakážeme islám (důvody zřejmé), b/ zakážeme Filipíny (nikde jinde by se to určitě nestalo), c/ zakážeme televizní soutěže (nabádají k nepravostem), d/ zakážeme televizní reklamu (bez reklamy nebudou televizní soutěže), e/ zakážeme peníze (bez peněz nebudou reklamy). Přeji vám hodně štěstí ve vašem konání a těším se na další příklady z celého světa o negativním přínosu islámu a televizních soutěží.

0 5
možnosti

Dovolím si s Vámi nesouhlasit.

Nikdo vás nenutí se na pokleslé reality show koukat. Nikdo nenutí účastníky reality show se tam hlásit a účastnit se jich. Všechno jsou to dospělí a svéprávní ( snad), lidé.

Což se každopádně o devítiletém dítěti říct nedá. A že činí cosi dobrovolně a svéprávně, to snad nikdo nemyslí vážně.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS