Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Absurdní myšlení!

Pokud manžel zahne své manželce a ta se o tom dozví, pak je nutná z jedné strany omluva a z druhé odpuštění, pokud nám stojí za to spolu dobře žít!

Sousedé musí spolu žít. V rámci obce i v rámci Evropy! Kdo neuznává NUTNOST vzájemné omluvy a vzájemného odpouštění, připomíná mi komunistické revanšistické hecování, jehož smysl není mír, ale válka! A s tím samozřejmě Bělobrádek se svými lidovci nesouhlasí! Lidovci usilují o vzájemné, smysluplné, obohacující soužití!

:-)

10 2
možnosti
MD

A vramci dobreho souziti jse vrele DOPORUCEJE jedna omluva DENNE.

0 4
možnosti
Foto

Na nenávisti stavíte vlastní profit a houfujete tím své podobné. Je to buď vypočítavost nebo hloupost. Ve vašem případě nevím co je horší.

13 3
možnosti
Foto

Podle mne nikdo nepíše o tom, že by se mělo odpouštět těm co vraždili, mučili a kradli.

1 0
možnosti
MD

No nevim, jak se Panu Bohu kdy libily plynove komory a dalsi nemecke 'zlepsovaky'.

1 8
možnosti

Toto je proti smyslu zdejší diskuse!

:-)

4 0
možnosti
DB

mám dotaz -------zvládl byste napsat článek bez jakékoliv urážky, jen o věci? nebo je to profesionální deformace českého manažera?

10 1
možnosti
JN

Vulgární je pouze nadpis článku - ten mohl autor skutečně vymyslet kultivovanější. Ovšem v samotném textu žádné urážky nevidím, je tam pouhé konstatovaní skutečností (které se pravda některým líbit nebude).

1 6
možnosti
JV

Do řiti patří někdo jiný a jiná strana než pan Bělobrádek a KDU - ČSL.

Ubohé výroky úzkokolejního "manažéééééra"

RvRvRv

8 0
možnosti
PD

pan Bělobrádek je v pozici manžela, kterému manželka přišla na to, že byl v bordelu. A on argumentuje, že ho tam pozval kamarád, tedy je to v pořádku

6 7
možnosti

Nechápeš, o co jde!

:-)

0 0
možnosti
JB

J49a87n 54B16u71r83d48a

8. 6. 2017 7:40

Za svě stě let bude mít ČR svoji vlastní vesmírnou stanici a raketoplány, ale na internetu se stále budou probírat Sudeťáci.

10 0
možnosti
MD

Problem je spise v sudetacich, kteri stale probiraji nas.

8 6
možnosti
PK

Díky za článek, je to tak jak píšeteR^bohužel od doby pana Luxe je tato strana velmi nedůvěryhodná, koho vlastně reprezentuje ? Asi Vatikán, proč né ale at se k tomu přihlásí a taky k úzké spolupráci s křestany v D.

6 6
možnosti

Nesmysly! Patříte mezi české kmotry, kteří se lidovců bojí?

2 1
možnosti
JA

Zůstaňte ve Všechlapech! ;-DRv

2 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik