Diskuse

Zárukou bezpečnosti země a jejích občanů musí být národní suverenita!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Souhlas. Ani NATO ani EU naši bezpečnost nezaručují. Naše bezpečnost musí být zaručena naším státem, to znamená námi občany. Pokud se jedná o článek 5. smlouvy NATO, stačí si ho přečíst, případně si vzpomenout válku mezi státy NATO Turecko-Řecko.

2 1
možnosti
SB

Jestliže nám sem někdo chce nasadit migranty, tak i úplný pád na hubu po případném vystoupení z EU by byl menší zlo.

Jediné, co by hovořilo spíše pro ty migranty, je časová stránka věci: Důsledky vystoupení z EU bychom pociťovali okamžitě, kdežto s migranty bychom se dostali na lopatky až za určitý čas. Ale o to by to bylo horší.

4 0
možnosti
VK

Jistě Slavomíre. Ty, se svou nezměrnou inteligencí domýšlíš do důsledku. Opakuji, migrantů je tu deset, kdyby jich tu bylo o pět víc, nikdo si nás nevšimnul. Ujišťuji tě, že tvou generaci to již trápit nemusí, tak nech to řešení na mladších. Jsem si jistý, že v tomto ohledu jsou i zkušenější, než jsi ty se svou větší polovinou života strávenou za dráty.

3 3
možnosti
Foto

Děsí mne, že by se o naší samostatnost a suverenitu starali takoví lidé jako je autor tohoto blogu.

5 3
možnosti
Foto

Obchodník vydělávající na volném pohybu zboží nám tu káže, že volný pohyb zboží je vlastně na škodu. Nebo si myslíte, že po vystoupení z EU budeme požívat stejné výhody? My nejsme Norsko a ni Švýcarsko, a i tyto státy musí dodržovat mnohá pravidla EU. Takže naprostý blábol.

6 2
možnosti
Foto

Nejen pravidla. Co myslíte že jsou tzv. Norské fondy? To Norové musí platit, aby měli přístup na trh EU. A co by tedy čekalo nás?

2 2
možnosti
IB

I16v20o 32B60o63u61š46e

27. 6. 2017 8:20

Nechcete raději dělat něco užitečného?

2 3
možnosti
VK

Už aby bylo po volbách a tihle okamurovci zase zalezli do svých nor. Hloupé výkřiky. Nejsme Británie! Ani ta pořádně neví, co bude dál.

3 2
možnosti
MN

Národní suverenita? Prosím Vás..... Nějakou suverenitu jsem měli naposledy tak za Přemysla-Otakara II. či Václava II. A i těm "okopávali" nohy jiní čeští pánové a byli ochotni kolaborovat s německými a uherskými králi a magnáty za příslib výhod a taky proto, aby umenšili sílu a vliv panovníka.

Můžete namítnout, že ještě Karel IV. byl silný panovník, který umocňoval vliv a sílu Českého království, ale to bylo díky tomu, že byl současně římským králem, později císařem....

Jinak jsme vždycky byli takový apendix v těle mocného "protektora".

2 0
možnosti
JV

Hmm. Referendum o vystoupení z EU - to už tady dlouho nebylo. Zkusil jste domyslet, co by následovalo, kdyby ohloupený dav (stejně jako v Británii) skutečně o vystoupení z EU rozhodl? Já ano a moc dobrého pro ČR mi z toho nevychází :-/

10 4
možnosti
MN

v ČR by to bylo horší. Británie je velmoc (i hospodářsky) se silnou vazbou na USA. EU si vůči ní nakonec nic moc nedovolí. To po vystoupení ČR by následovalo zavedení cel, omezení pohybu osob a zboží a mohli bychom se hrdě bít v prsa, že jsem chudí ale samostatní....

3 1
možnosti
Foto

Za tohle bych dal antikarmu. Jste pro mě jen důkazem, že vaše strana je pro mě nevolitelná.

9 3
možnosti