Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Holka si na problém zadelala sama tím, že se s ním kamarádila...a němci tím, že si je pozvali a stále volí merkelovou. Není mi jich líto

3 1
možnosti
TH

Hodne silene.... Vite o tom, ze nejvetsi procento znailnitelu (kdekoliv i v CR) jsou primi prinbuzni (manzel) nebo pratele?Stejny argument?

1 1
možnosti
FB

V ČR je ročně nahlášeno cca 600 znásilnění, přičemž tak nějak se ví, že reálně je to jen kolem 8% skutečného počtu. 3/4 znásilnění je spácháno lidmi, se kterými se oběť zná. Ale "slušní Češi" jsou raději rozhořčeni výcucem nějakého článku v Kölner Stadt-Anzeiger a někteří z nich o tom dokonce píší nenávistné články s kadencí 1 denně. Nechtěl bych být vaše manželka/přítelkyně... Musíte mít hodně prázdný život.

14 8
možnosti
VJ

Je vidět, že jste se rozhodl po zralé úvaze.

2 2
možnosti
RP

Obávám se, že zanedlouho bude nutno branit Starý kontinent neustavnimi prostředky. Tzv. demokratičtí politici k tomu směřují Evropu mílovými kroky.

3 3
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik