Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J54a60n 56J54e71n34i26c

10. 8. 2017 10:17

Jak se tomu můžete divit? Když jde do politiky člověk, který má 3+1 a ojetou oktávku a myslí si, že za jedno volební období musí získat vilu a bavoráka a být zabezpečený na celý život, tak má nejspíše jiné priority než je správný hospodář. A neplatí to jen o ČSSD, i když takový Březina, to je asi superliga v této oblasti...

Jinak mne překvapila kdysi Praha (myslel jsem, že jsou tam voliči spíše konzervativní), jak dala moc oranžádám a později rudozelené koalici. Asi by se měli nad tím zamyslet... Ona ta Krnáčová není žádný lumen!

4 0
možnosti
Foto

Zářným příkladem je váš předseda, který ve své bývalé straně uzavřel smlouvu sám se sebou a straně pěkně pustil žilou.

7 0
možnosti
AR

Ano, jak se po volbách r.2013 rok sešel s dalším rokem, slavný Úsvit díky Okamurovi se rozpadl.R^

0 0
možnosti
PK

To jste zjistil velmi brzy, to je známá věc, ale nikdo nemá zájem s tím něco dělat, mimochodem je to lákadlo proč se do politiky pouštět. Začíná to nominací do správních orgánů městských, nebo částečně městem vlastněných organizací, kde tyto lidé nepřínašejí kromě zmatku nic, ale tantiémy jsou tučné a konče účastí v městem částečně nebo úplně vlastněných a i některé se účelově zakládají, nebot politici jsou insadeři a mají dobré info.

1 0
možnosti

Jste nespravedlivý!

Politický byznys, klientelismus, korupce, protekce... tu bují od Opoziční smlouvy Václava Klause s Milošem Zemanem, tedy ODS a ČSSD! Společně si podřídili justici a policii. Justici částečně osvobodil Petr Nečas, policii si znovu podřídili před rokem. Pro to svědčí nárůst úniku informací ze živých spisů!

:-)

3 1
možnosti
FS

Socany nevolím a nemám s nimi nic společného. Ale!! Proč by nemohl podnikatel - straník za jakoukoliv stranu - vyhrát soutěž na služby pro město? Přece takových firem a takových podnikatelů-straníků jsou v republice tisíce.

Ten článek je tendenční, proti socanům! Mělo by tam být, že ten a ten získal zakázku podvodem, protekčně a ne jenom že vykonává služby pro město.

2 1
možnosti
JR

J16a12n 50R31á46ž

10. 8. 2017 12:20

Příběh z praxe: Úředník, který měl vypracovat zadávací podmínky pro veřejnou soutěž na zabezpečení komunálních služeb (úklid komunikací, údržba veřejné zeleně, svoz odpadů, provozování ekodvora) dostal od Rady zcela jasné doporučení spojené s velkou cílovou odměnou, aby kriteria mohla splnit jen jedna firma, shodou okolností největší sponzor stran zastoupených v Radě.

Samozřejmě vyhrál ten nejlepší, neb ostatní nesplnili kriteria, všichni byli spokojení a tak "vo co go", není-liž pravda?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS