Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O73t44a 51K84i52n70c

18. 8. 2017 17:06

Již samotným nadpisem jste mne rozesmál. ;-D

4 0
možnosti

Jak může někdo získat 0,4 hlasu ?

2 0
možnosti

TO je tak duveryhodny, ze se od nej obraceji i jeho dva bratri...asi tak

12 1
možnosti

No jo. Obliba Okamury nevypovídá nic o Okamurovi samotném. Vypovídá pouze o nepřiliš velké chytrosti části respondentů.

14 5
možnosti

S tímto článkem by rozhodně nesouhlasil starší bratr T. Okamury, Hayata Josef Okamura. Ten má přesně opačné názory a mohu potvrdit, že dosti rozumné.!!

12 4
možnosti

Nepřesvědčil jste mne. Už jen proto, že mu věříte zrovna, vy.;-D

9 3
možnosti

SANEP? To nesplňuje vůbec nic. To je jak klikárna pod článkem na iDnes a má to i stejnou vypovídající hodnotu. Ale co - třeba ta SPD těch 5% dostane.

5 2
možnosti
Foto

Důvěryhodný ≠ mající důvěru u x % respondentů.

Důvěryhodný = důvěry HODNÝ, tzn že si tu důvěru zaslouží.

Argumentace množstvím vypovídá pouze o tom, jak je dotyčný oblíbený; ohledně lidských kvalit a tedy důvěryhodnosti však takový údaj nevypovídá.

Argumentace množstvím by se dala zjednodušeně parafrázovat takto: „Fekálie je výborná mňamka; miliardy much to po celém světě dennodenně potvrzují.“

10 1
možnosti

Nejlepší výzkum je život samotný ! Nastoupil jsem jako mladý mistr do fabriky. Otec na ředitelství ,(bezpartijní), přišel cosi řešit. Doma se dychtivě ptám - Tak co lidi ? Odpověď - Je to s tebou špatné synu ! Jsi oblíben ! Jak to tam máš s disciplinou, kvalitou výstupu výrobků ? Vedoucí pracovník nemůže být oblíben - On musí být zespodu respektován ! Mít program, vize, cíl a jeho prosazením se lidé sami přesvědčí, že i jim to nese užitek. Jistě, tento směr, bolí to ... Tenkrát jsem byl zklamán a zmaten ... Dnes děkuji předcházející generaci za tato slova ! ... :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik