Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Kde ti migranti jsou? Prostě se toulají Evropou nebo se vrátili někam do nějaké islámské země. Zavádějí nám tu africké a asijské pořádky - čili chaos. "Vy máte hodinky, my máme čas," říkají prý Afghánci Američanům :-).

0 0
možnosti
VV

To by mne zajimalo, zda Cesky ministr Vnitra Milan Chovanec ( take ma prilehave jmeno) ma presny prehled, kde se zrovna treba vy pane autore nachazite. Nemluve o jinych jako jsem zase treba ja.

2 1
možnosti
SB

Že zrovna vy, jmenovec Lenina, tady na někoho vytahujete, jak se ten někdo jmenuje!

Je nesmysl vyčítat někomu křestní jméno Vladimír, ale přeci jenom by to mohlo něco vypovídat třeba o Vašich rodičích, protože oni pro vás to jméno vybrali. Ale ještě větší nesmysl je vyčítat někomu příjmení. To si rodina nevybírá vůbec.

1 1
možnosti
JL

Máš-li hlavu velikosti tykve

nač vám mají měřit IQ? ......(J.V.)

3 1
možnosti
JV

Paní ministrině má opravdu přiléhavé jméno!

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsou troškaři. Jak se před nějakou dobou vyjádřil v Radiožurnálu váš spojenec pan Štefec, v českých lesích se údajně skrývá půl milionu muslimských bojovníků. Kde konkrétně, sdělit odmítl, ale jeho lidé to prý vědí a tyto bojovníky trvale sledují. Takže byste měl přidal na údernosti.

8 13
možnosti
PK

sakra a já tak rád na procházky lesem se psem,co ted,kam se jen pohnem?;-(

1 1
možnosti
Foto

Nereformovatelný levicově centralistický / a totalitně ovládaný/ objekt byla až do roku 1989 i Česká republika. Přesto jsme ji dokázali zreformovat, decentralizovat a demokratizovat tak, že dnes čeští politici sebevědomě a velkohubě poučují zbytek Evropy. Namísto ublíženého kňourání a vyhlašování putinovsko-medveděvovského programu odchodu z EU raději pracujte na její reformě.

5 7
možnosti
SB

Pracovat na reformě?

To by nás především ta EU musela brát jako rovnocenného diskusního partnera.

Jak to ve skutečnosti vypadá, to vidíte na tom, co se točí kolem kvót pro přijímání migrantů:

Západoevropané se nás ani slovem nezeptají na náš názor, jaká má být politika směrem k přijímání nebo nepřijímání migrantů do Evropy, ale když ti migranti už tady jsou, tak nám je Západoevropané chtějí kýblovat do našich končin na základě nějakých kvót a na základě nějakých keců o solidaritě.

Podle běžné logiky by mělo platit, že ve věci migrační politiky buď máme být plnoprávným partnerem pro diskusi a pro stanovování pravidel, ale i pro nesení důsledků z případných dopadů, nebo ta hra má být naopak zcela bez nás. Ale ten princip, že pravidla stanovují oni bez nás, ale důsledky neseme my společně s nimi, je jasnou ukázkou, jak se na nás dívají a jak by nás asi brali vážně v případě nějakých reforem.

Příměr: Milena je hezká holka mezi 20 a 25 lety a líbí se dvěma svým věkově přiměřeným sousedům. Rozhodne se pro Davida. Vilém má smůlu. S Davidem přijde po čase do jiného stavu, ale v tu dobu už je evidentní, že ta její volba byl omyl, že by to nebyl šťastný vztah a že spolu manželství neuzavřou. A v tu chvíli ten David začne trvat na tom, že alimenty bude svobodné matce platit částečně on a částečně také Vilém, který do první fáze (tedy milostného vztahu) vůbec nebyl připuštěn.

Takhle si to představuje EU.

To potom reforma není možná.

19 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik