Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Spíš bych nazval toho "odborníka" kulturním deviátorem.

7 0
možnosti

Kdepak - je to nadšený muslim.

3 0
možnosti
Foto

Jenom upozornění, legislativně i morálně kodifikovaná představa v dané pospolitosti o znásilnění i míře dobrovolnosti pohlavního styku i právu na jeho uskutečňování se vyvíjí, takže to, co dnes říká ten aktivista, říkali a konali třeba Evropané v nedávné minulosti a není vyloučeno, že to budou říkat i v blízké budoucnosti.

Dokažte, že to, co odsuzujete dnes, bude ještě ve větší míře odsuzováno v budoucnosti. Obávám se, že to je tak těžké, jako je těžké dokázat, že dějiny směřují k nějakému konečnému cíli.

0 14
možnosti
PS

Vy opravdu obhajujete hromadné znásilnění? Opravdu máte pocit, že bude normální když si 4 chlapy vyberou mladý pár, chlapa zmlátí do bezvědomí, a ženu znásilní? Už jste váš primitivní názor přednesl manželce? Už jste dceři vysvětlil, že si musí na znásilnění zvykat?

19 0
možnosti
Foto

Karma. Chtělo by poslechnout si tu dívku jak si to "užívala".

11 3
možnosti
PK

Souhlas, jen si myslím, že tu budoucnost tak pevně a sami, jak říká bloger, v rukou nemáme. Ale i zmenšení rizik stojí za "bojů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik