Diskuse

Integrace Evropy v podání EU je stejně neuskutečnitelná idea jako komunismus!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

;-D;-D;-D;-D

EU žiadny štát nasilu nedrží, ak ktorýkoľvek štát chce, môže odísť, tak ako Británia.

Aké prekážky robila EU Británii?.8-o Dokonca EU nezvolala ani jediné rokovanie o ústupkoch pre Britániu. Británia dostala tvrdý odkaz, ak chcete odíďte, nikto vás v EU nedrží. Ani jeden politik EU pred ani počas referenda nezasahoval žiadnymi vyhláseniami v prospech ovplyvnenia výsledkov referenda.

1 2
možnosti
Foto

Jsem pro těsnější integraci Evropy, jsem pro Euro, chci být součástí Spojených států Evropských. To pro vysvětlení pro p. Beneše.

Jakékoliv "osamostatňování" se by nás nejdříve bolelo těžce hospodářsky a posléze i životně. Rusové by si takové sousto ujít nenechali - viz Ukrajina a další.

3 4
možnosti
VJ

Vy se z těch Rusů jednou totálně potentujete. A oni přitom vůbec nemusí hnout ani prstem. Vaše děsy jsou samoživitelné.

3 0
možnosti
FB

Evropa bez islámu v podání islamobijců Rozvoralovského typu je stejně neuskutečnitelná idea jako komunismus. :-)

4 9
možnosti
SB

Tím hůře pro Bystřického, pro jeho děti a pro jeho vnoučata.

V Evropě bez islámu by byli bezpeční. V Evropě s islámem budou za třicet nebo padesát let ponižováni a týráni.

6 2
možnosti
RP

Tak já nevím, dáváte mu pěkně zabrat, ale nenašel jsem nic v čem by autor lhal. A nestrašte pořád Rusy, Ti mají svých problémů dost a nemají na blbosti ani čas, ani peníze. Teď třeba řeší jak zamezit aby se jejich hranice tak nebezpečně nepřibližovali mírovým americkým základnám. ;-D Jediné co bych autorovi vytknul je že je zbytečné o tom psát, každý kdo má paměť to vidí.

6 2
možnosti

A proto je na Ukrajině posunul Rusák o trochu na západ, co?

2 2
možnosti
Foto

Opravte si prosím následující formulaci "multikulturní ideologii, která má propagovat islám a islámskou kulturu" na

"multikulturní ideologii, která otevírá i prostor pro propagaci islámu a islámské kultury"

Kdybyste se držel své formulace jak klíště, tak by se nemohlo jednat o multikulturalismus, který by možná vyústil ve společnost, v níž by nebylo možné mít více žen, ale ani pít víno a pojídat vepřové.

1 0
možnosti
Foto

Evropská Unie ... Pohrdá národními státy, kterým se snaží vzít národní suverenitu, a proto jsem přesvědčen, že je jen otázkou času, kdy po ní neštěkne ani pes.

Z každého vašeho blogu čiší na sto honů jak se těšíte až to tady zase převezme Rus.

4 4
možnosti
SB

Pane Flaško, pomalu názorově přicházíte vy do našeho tábora, nikoli naopak. Ještě nedávno jste na adresu EU psal vše nejlepší, nyní již píšete, že po ní neštěkne ani pes.

Lidé, kteří už delší dobu zastávají názor, k němuž vy se teprve propracováváte, jsou prostě jasnozřivější, nikoli rusofilové.

Rusům jste naopak udělali neocenitelnou službu vy, tedy bývalí i současní euronadšenci, kteří jste nechali tu krizi tradiční Evropy dojít až takhle daleko.

Neříkám, že jste rusofilové. Říkám, že jste Rusku udělali velkou službu svou naivitou.

5 0
možnosti
Foto

Zase jeden vlastenec, vyráběný sériově ruskou zpravodajskou službou. A ještě si myslí, že myslí. A co takhle důchodový systém ? A zdravotnictví ? A školství ? A věda a výzkum ? A zemědělství ? O tom nám zazpívejte, vy vlastenče ! Kvazimyslitelů, kteří si myslí, že se proderou k moci pliváním na kdeco a na kdekoho, má česká země plné stadiony. Jen mozků se jaksi nedostává...

8 3
možnosti
SB

Umíte česky?

Že tady píšete něco o tom, že ruská zpravodajská služba vyrábí lidi toho a toho názoru.

Pletete si pojmy. Kdyby už to někdo vyráběl, jako že je to nesmysl, ale píši "kdyby", tak by to byla ruská propaganda.

Zpravodajská služba má úplně jiné úkoly. Ta pracuje utajeně a snaží se získat utajované informace. Kdyby se snažila nějak ovlivňovat české lidi, musela by vystoupit na veřejnost a české tajné služby by ji okamžitě zlikvidovaly.

3 0
možnosti
VK

Takovej kolovrátek. Nezlobte se, ale vaše názory známe. To, že je dokolečka opakujete spíše připomíná předvolební kampaň zdarma. Měla by vám to administrace zpoplatnit.

6 3
možnosti
TB

tak proč to čtete? ;-D

3 0
možnosti
PK

Nejsem fanda EU a v mnoha věcech nesouhlasím s jejími postupy. Na druhou stranu mě doma učili, když jsem s něčím nespokojen,ať navrhnu jak se to má zlepšit. Bohužel Češi umí jen kritizovat a brblat ale jak dál a lépe , aby to mělo myšlenku a táhlo to lidi, to neumí,tak je to i s vaším příspěvkem. Vše je špatně.....tak to není nikdy,vždy je něco dobrého.

5 3
možnosti
SB

Jsou věci, které změnit nebo zlepšit prostě nelze. A jsou věci, které by změnit šly, kdyby se nezašlo příliš daleko.

Ale tady se zašlo už tak daleko, že změna je nemožná.

4 0
možnosti