Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Včera jsem si přečetl, že kandidát na prezidenta a předseda strany SPR-RSČ Miroslav Sládek si stěžoval na Tomia Okamuru. Totiž Okamurovci do svého volebního programu dali body z programu Miroslava Sládka. Tentokrát jsem ochoten i Sládkovi věřit!!

0 0
možnosti

Víte přesně, jako jasnovidec, co bude po volbách dělat ANO. Zkusme si to jasnovidectví v praxi. Jaké budou ve středu čísla sportky? Ať víme, jak jste přesný v predikcích.

1 1
možnosti

Nejsem příliš ve hře a tak nevím, jestli EU pohrozila krácením dotací pokud neplníme kvoty. Je li tomu tak asi bychom bez dotací měli přežít. Obvinovat dopředu kteroukoliv stranu se mi zdá předčasné.

1 0
možnosti
Foto

Je sranda jak největší bijci Evropské Unie mluví o škodlivosti dotací, ale zároveň Evropskou unii kritizují, když nám hrozí, že nám dotace zastaví. Není to schizofrenie? Nebo jinak - jak lze volit stranu která si protiřečí a vlastně neví co chce?

8 1
možnosti

Naopak, svoji logiku to má, jenom musíte trochu přemýšlet ;-) Pokud by nám EU stopla dotace, tak bychom se stali čistými plátci EU - ročně tam posíláme kolik? 50 miliard? A proč v tom případě vyhazovat tolik peněz na nesmyslné účely?

3 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik