Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemyslel vás, různé -oraly?

0 4
možnosti
Foto

Všechny velebící kardinála Duku bych rád vrátil v jejich myšlenkách do doby tzv. církevních restitucí.

Vše odpuštěno?

3 10
možnosti

Tenhle trapný způsob uvažování je pro Vás typický:-)

7 5
možnosti
Foto

Postupně se budou k tomuto kardinálově názoru přiklánět i další celebrity, kterým na rozdíl od lidí práce docházejí věci později. Čím více budou média popularizovat názor menšin na úkor zdravě konzervativní většiny, tím bude názor většiny znít silněji. Ale obávám se, pokud zazní hodně silně, tak systém zakročí jako v Katalánsku. Proto přijďte všichni volit a volte ty strany, které souzní s názorem většiny.

18 3
možnosti

Je smutné, že ta jeho rozumná slova působí dnes už zase jako statečnost !

24 0
možnosti

Souhlas, karma.

4 0
možnosti

Od kdy má církev co mluvit do politiky? Od té doby co má podobné názory jako autor.;-D Osobně si myslím že je nepřijatelný jakýkoliv politický výrok jakéhokoliv církevního hodnostáře.

0 12
možnosti

Politika je věc veřejná, řekl bych. Koneckonců i vy se vyjadřujete k politickým událostem a dal vám k tomu někdo mandát?

To už církevní organizace, jakožto občanské uskupení, má k tomu větší mandát.

8 0
možnosti
Foto

Ten projev pana kardinála jsem nečetl, ale 100% souhlas. A samozřejmě karma.

Když se ten proletářský internacionalismus nepovedlo prosadit SSSR, musí to teď jít jinak.

4 0
možnosti

Sám jste na tomto pozoruhodném projektu podílel. Chladnou hlavu, horoucí srdce, čisté ruce. S portrétem Edmunda Felixe Dzieržinského, který, vám měl připomenout jaká je vaše role. A teď najednou velký vlastenec? Katolík?

Ze strachu podepisující bianco šeky? Juro, nechci být prorokem, ale vám to spočítají.

2 2
možnosti

Nejsem praktikující katolík, ale musím říci - ten jeho proslov byl výborný. I tady se našla spousta diskutujících,která jeho slova úplně, asi záměrně, otáčela - že se plete do politiky, fandí kavárně, je nenasytný v restitucích, zkrátka "tlustý prelát". Což mimochodem není zas tak pravda, stál jsem od něj metr při interview pro televizi.. Pro mne je daleko přijatelnější církevní osobnost v dnešním složitém světě než jeho předchůdce.

21 0
možnosti

Církev je mi ukradená, Duky si vážím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik