Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a87n20a 72M41a15j49o95v84á

14. 10. 2017 19:06

Podpora rodin a pracujících rodičů je asi jedinou (doufám, že ještě není pozdě) cestou ze současného průšvihu společnosti. Nechat rodinám více prostředků i kompetencí, aby zase měli motivaci držet pohromadě.

0 0
možnosti
Foto

R53o59m69a71n 87K25o69z17e95l

12. 10. 2017 22:01

Nechci se zastávat nepracujících, ale na problémové dávky (příspěvek na bydlení, hmotná nouze) se vyplatí 20 x méně než na důchodech....to k té vaší nejvyšší položce na rozpočtu.

0 0
možnosti
Foto

Pan Kozel to má evidentně nějaké /ve své hlavě/ docela hodně pomotané. Hmotná nouze a příspěvek na bydlení spadá pod nepojistné sociální dávky a dostane je (téměř!!!) každý - zatímco důchodové pojištění je povinná si platit každá osoba výdělečně činná a po splnění obou podmínek (=odpracování předepsaného počtu roků s účastí na důchodovém pojištění a po dosažení důchodového věku) vznikne nárok na starobní důchod, který si každý budoucí důchodce nějakým způsobem (více či méně za celý pracovní život!) předplatí. Panu Kozlovi je možné doporučit si příslušné zákony prostudovat, aby zde příště neplácal takové kardinální nesmysly...;-O

0 0
možnosti

V pondělí jsme měli ve schránkách volební program lidovců a některé autorovy věty v tomto článku, jakoby byly totožné s lidoveckým programem. Dosti široce oni mají rozveden program pro rodiny a hlavně ty o nichž nelze říci, že jsou parazitujícími.

0 0
možnosti

Jak může někdo tak neznalý faktů tak mohutně žvanit!!!

Pracující občan má dnes slevu na dani. A tokonce takovou, že při dvou dětech neplatí žádnou daň až do hrubého příjmu 23_900 Kč, při třech do 33_930 a při čtyřech dokonce do příjmu téměř čtyřicet čtyři tisíce. Pokud těchto hranic nedosahuje, dostává bonus. Co se Vám tedy nelíbí?

3 0
možnosti

PS: Na výpočet daňové povinnosti samozřejmě trestní restřík nemá vliv a ani v demokratické společnosti ho mít nesmí.

1 0
možnosti

Realisticky tudiz dobry clanek.

1 4
možnosti

Jak mohou děti za to, co má napsáno rodič v trestním rejstříku nebo jaký má vztah k práci? Tuším, že neodpovíte, protože jste neodpovědný žvanil.

5 1
možnosti

Pravdepodobne ac nad moznosti vasich neuronovych vazeb, je to proste.

Az nebude dite zdrojem primu rodicu ale jejich 'vydaju', nebudou se mnohe rodit a nenastane vami uvadena situace.

2 3
možnosti
Foto

Jak se Vaše stanovisko rýmuje s jedním článků Listiny základních práv a svobod, že lidský život je hoden ochrany i před narozením.

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik