Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud usilujete o skutečnou svobodu a demokracii, pak musíte zamířit doprava!

0 0
možnosti
Foto

Pokud byste to s obranou svobody a demokracie myslel opravdu vážně, tak začnete tvrdě bojovat proti své podivné partaji a Okamurovi.

8 1
možnosti
Foto

Jediné na čem se shodneme je nadpis.

6 0
možnosti

Plánujme odchod z EU na 17. listopadu.

0 3
možnosti

Větší hloupost neexistuje, zahodíme-li svoji bezpečnost a svoji budoucnost!

:-)

2 0
možnosti

Nedovedu pochopit, jak může někdo přirovnat Evropskou unii k fašismu a komunismu. To je absolutní nepochopení smyslu Evropské unie tolik typické pro komunisty a jejich pohrobky. Fašismus a komunismus byly totality, ale Evropská unie je demokratická a svobodná a dobrovolná organizace evropských národů.

Pokud se odmítáme účastnit na jejím chodu, jako tomu bylo od mnohých politiků u nás, pak samozřejmě ji nemůžeme ovlivnit. Pokud se účastníme na jejím chodu a na její legislativě, pak samozřejmě její podoba závisí i na našich rozhodnutích.

Ano, Evropská unie je vedena v sociálním levicovém inženýrství. Ano, ve stejném duchu konají i naši politici včetně politiků proklamujících se za pravicové. Tak co jí vyčítáme.

Vedení Evropské unie je stejné, jako vedení našeho státu! Naši politici také staví na levičáckém sociálním inženýrství. Pokud chceme změnu, musíme do Evropské unie vnést pravicovou politiku. Máme ji u nás? Nemáme!

Pro levicovou politiku je typické, že nás znásilňuje k obrazu svému. Stejně jako u nás, kde nám ubývá svobody na všech frontách.

Ale řešení není v rukou komunistů, nelze odvrhnout Evropskou unii a NATO, které jsou zárukou naší svobody a bezpečnosti! Můžeme jen vnést do Evropské unie pravicové myšlení, pokud nám nechybí!

:-)

5 1
možnosti

Vazeny pane Simku. EU je "mamut" k obrazu nemeckeho mysleni. Diktatu!!!!!

I predni predstavitele EU, jsou-li z jine zeme, MUSI byt s myslenim a praci, presne podle nemecke predlohy. Ukazka je predseda EU pan TUSK, polak, ktereho polaci jiz na tomto postu nechteli a prece byl DOSAZEN. Nic demokratickeho na jeho dosazenim osobne nevidim. O tom luceburskem bridilovy ani nemluvim. Nasleduje nemecke "rozkazy" do posledniho pismene.

Na konec kratce. Takovou EU nemohu podporit. Takovou EU je nutno predelat, jinak je urcena k zaniku. V me mysli to bude velka skoda.

1 0
možnosti

;-D;-D jasně - takže o svobodu a demokracii tady bojujeme tak , že současnou vládu sestavuje bývalý komunista a práskač od STB , který je jen tak náhodou také obžalovaný zloděj ;-D;-D

9 4
možnosti

Děkuji za mínusy od lidí, kteří odmítají pochopit jednoduchou realitu - nebo cože jsem to napsal špatně ??

2 1
možnosti

Panebože... To je zase blábol!

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS