Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J34i47ř40í 27H19o86r46á85k

27. 11. 2017 8:20

Co je na tom nepravda? Lidovci se spojí s kýmkoliv, aby byli u moci (KSČ, ANO, ODS, ČSSD, KSČM - nedotaženo,....) Na srazy sudeťáku pravidelně jezdí. Prosazují pozitivní diskriminaci nepřizpůsobivých (naposledy vyhozená půl miliarda za prasečák). Přitom s nimi nikdy nic nevyřešili. Pro rodinu nic neudělali, jenom radí kolik má mít každý dětí a své soukmenovce - faráře - nepřesvědčili, ať se do toho sami pustí. A nehledě na dlouhodobé působení na ministerstvu zemědělství - nekontrolovatelná díra do státního rozpočtu (dotace, dotace, dotace na vše). Trochu více expresivních slov, ale jinak pravda.

0 4
možnosti
JL

Toto, je skutečný obraz bídy a utrpení. Jak ve formě, tak v obsahu.

8 0
možnosti
LB

Přesně tak. Když si člověk uvědomí, že na takové úrovni se prezentuje poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky; šéf jeho strany Okamura má problém s učivem jazyka českého v rozsahu prvního stupně základní školy... a do čela bezpečnostního výboru SPD navrhuje veleducha Radka Kotena, zatímco jiný stranický veleduch zabrušuje a vybrušuje, začínám se bát a říkám si, jestli není na čase se s rodnou zemí rozloučit.

Takoví lidé budou o nás rozhodovat?

5 0
možnosti
MT

"Prosudečtí"? To jako fakt? Chtělo by to méně nenávisti a více češtiny! Jste ostuda, jako celý ten váš spolek obránců národa.

6 0
možnosti
Foto

Už ten Váš výběr slov je odpudivý. Vaše kritika je tak podezřele předimenzovaná, že každý trochu soudný člověk musí zpozornět a zůstat ostražitý. Pokud jste předpokládal, že tímto ordinérním způsobem Vaše kritika nadobude věrohodnosti, mýlil jste se. Ale možná se obracíte jen k lidem, kteří hrají falešně na stejnou notu. Podobně to dělal Miroslav Sládek. Z něho se stal komik připomínající sice trochu Mr. Beana, ale inteligentně rozveselit neumí. Podvádět lidi nesmysly tak, jak to činí pan Koten nebo paní Levová, to může nadchnout jen lidi ochotné být také podvodnými, či spíše (abych k nim nebyl přespříliš kritický) ochotné akceptovat šířené manipulativní desinformace.

11 0
možnosti
Foto

Už stačí jen nadpis abych pochopil proč se vaší straně říká extrémistická. To ostatní se už odvíjí samo.

8 2
možnosti
Foto

Zato v SPD ctí demokracii nade vše. Když jim někdo připomene nějaký přešlap, tak zásadně lže a mistr Tomio ho ihned náležitě umravní, případně smaže. Ať žije demokracie v podání SPD! Děkujeme, nechceme, raději si necháme tu svou, sice nedokonalou, ale pro všechny, nejen pro vyvolené.

7 1
možnosti
MT

Pro me je to kvičení (pseudo)Demokratickeho bloku rajska hudba pro moje usi..

4 1
možnosti
VK

Někomu stačí k uspokojení málo.

5 0
možnosti
MB

Opravdu nechápu , co takhle po ránu - může člověka donutit k sepsání podobné kraviny ! Zejmě, zase ta lanovka, uvolněný dekl od rumpálu ! Tolik citoslovců a přívlastků - to vždy sluší ublíženci, bez racio argunentů. Vybízím tímto kulturní komisi SPD k činu ! Je třeba dopsat dílo A.Jiráska - již neplatné. Osvědčená postava Žita - může setrvat, sám autor dobře navazuje. Je nutné cosi dodělat o družbě Blanických rytířů se Šoguny a Samuraji ! Podobně rytíř Bruncvík nemá vodit českého lva, má být doprovázen exotismem - nejlépe Rudým drakem ! Ba, přímo hlasovat - je nutné !:-)

7 2
možnosti
PV

;-D to je ale ubohy clanek. tolik obecnych plku o nicem :-/.

4 3
možnosti
VK

Čeho se bojí členové SPD víc než diktátu z Bruselu? Diktátu z češtiny.

Nebudu říkat proč;-D

Jinak slušnosti a taktu je ve vás asi jako v zadní části těla medu.

6 3
možnosti
PJ

P76e59t36r 22J69í89l54e66k

27. 11. 2017 7:28

Oni se už učí psát azbukou...

5 3
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik