Diskuse

Prosudetští lidovci kvičí jako podsvinčata!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je mi stydno, že člověk s takovým vyjadřováním zasedá v poslanecké lavici. Byť jsem jinak bezkonfliktní, musím se vší pokorou připustit, že v určitých konkrétních případech, jako je tento, může být řešení, které k usměrnění jednoho drzého spratka zvolil pan Macek, nanejvýš žádoucí.

4 0
možnosti

P67e24t12r 42K82a68f28k24a

5. 12. 2017 13:52

Vy odpůrci expresivních slov, Vám ta slova nevadí v projevech pánů Bartošeka, Kalouska, Hermanna a ostatních příslušníků, kteří se hezky zapouzdřili do D-bloku? To nevíte, jaké urážky z jejich strany vůči SPD trvale plynou? A to známe jen tu část, která se dostane do veřejných prostředků.

Přeji panu Rozvoralovi mnoho úspěchů při prosazování programu SPD a pevné nervy.

0 1
možnosti

Neskutečné, jaký hnůj Okamura přivedl do parlamentu...Rv

5 0
možnosti

Zdá se, že s poslanci "Strany politických diletantů" ještě užijeme hodně legrace.

A tento váš blog je docela mizernej a poněkud ukvičenej.

5 0
možnosti

Možná by bylo fér napsat, proč byl blog stažen?

4 0
možnosti

Pro svobodu slova v podání Patrika Bangy! Hezký zbytek dne.

1 3
možnosti

A Vy kvičíte ve sněmovně jak? S tou nepodporou rodiny ve sněmovně jste to přehnal, tomu nerozumíte. Rodina se nepodporuje eutanazií ani dalšími "moderními" výdobytky. Lidovci i v minulém období udělali pro rodinu téměř vše co mohli, jen pro tu adopci dětí stejnými páry měli prý vystoupit z vlády. Že dávají podporu nepřizpůsobivým? Dyť tam mají toho Čunka, co cikánům rozumí?

Na druhou stranu už mě také unavuje, jak v médiích pořád ječí všichni, že jste nedemokrati či co. Dostali jste se do sněmovny, protože jste nastínili zahraniční politiku, která vypadá vlastenecky, tak teď můžete jen vytrvat a zlepšit svoji kulturu pro naši zemi, což tímto článkem neděláte.

4 0
možnosti
Foto

On tento váš článek, dikce a slovník velmi názorně ukazuje, co jste za stranu. Opravdu již netřeba číst váš program či poslouchat kafemlýnek vašeho šéfa. Jinak přeji hezké zážitky v parlamentu a aspoň několik měsíců do prozření o podstatě vaší "politické" strany.

13 0
možnosti
Foto

Jěště malou poznámku. SPD je podle Vás vlastenecká.....Pokud vnímáte i pana presidenta jako vlastence, který hájí naše zájmy v Rusku a Číně, pak bych se mohl pokusit Vám lépe porozumět.

7 0
možnosti
Foto

I my, čeští Němci, jsme vlastenci. Způsob, jakým o nás hovoříte, mě uráží.

9 0
možnosti

P67e63t11r 74D54r51a83p65a18l

27. 11. 2017 8:39

a kterou vlast v případě němců z r. 1938 máte na mysli?

0 1
možnosti

:-).......Na rozdíl, od většiny Vašich oponentů Vás chválím! Výrazivo, trochu hrubší, ale v tomto případě přiměřené. Je to u nich furt dokola. Babiš s námi nejednal, Co s nimi může vyjednat, když prohlásili, že pokud bude Babiš premiérem, tak přes to vlak nejede.

Bartoška už je v TV zaměstnancem, pořád na obrazovce. Jedna mantra pořád dokola. Dalo by se toho navzpomínat hodně. Herman,neboli páter Vyklouz. Vepřín, loni dotáhl "strýčka" Bradyho aby se svezli po presidentovi, Srdečně oslovili "krajany", strana na jedno použití! R^R^R^

1 6
možnosti
Foto

Pane Nováku, vzhledem k tomu, že jste mi minule neodpověděl, položím Vám tu otázku znova. Pokud se nepletu, tak jste se někdy v diskusi vyjádřil že jste věřícím člověkem. Co říkáte úvahám rodící se koalice na zdanění církevních restitucí?

5 0
možnosti