Diskuse

Soud za uprchlické kvóty aneb legalizace ekonomických imigrantů po bruselsku!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P52e94t64r 51K18a19f10k83a

12. 12. 2017 0:41

Myslím, že pan Rozvoral upozorňuje na závažné skutečnosti. Ten způsob, jak EK nutí státy k sebedestrukci, má do demokracie daleko. Chceme-li zde mít demokracii, máme možnost usilovat o změnu politiky EU, nebo EU opustit.

Pan Babiš tvrdí, že změní politiku EU, ale proti Německu a Francii, nejspíš hlasovací většinu nezíská. Maximálně může získat to, že se plán rozvratu evropských států, bude provádět méně průhledným způsobem. Např. „konstruktivně“ vytvořit na Europarlamentu nezávislou komisi, která někde v Africe bude rozhodovat, kdo je legální migrant. Dávat razítka a posazovat do letadel. Letenky již samozřejmě na naše náklady.

Bohužel, ten odchod bude asi jediná možná záchrana. Bylo by vhodné, kdyby to tak vyhodnotily všechny středoevropské státy. Potom bychom mohli uzavřít společné hranice a vytvořit bezpečný středoevropský prostor demokratických států, kteroužto myšlenku EU zradila.

2 0
možnosti

R^ Když vstoupí do diskuse Polický, je hned legrace.

U případného soudu by byla příležitost, jak souběžně soudit i islám. V důvodové zprávě by se měla objevit ta hlavní příčina, proč migranty nechceme - jsou to muslimové. Podporou tohoto důvodu by měla být tlustá kniha, co všechno na západě muslimové provádějí a kde všude to není v souladu s evropským právem, včetně rozhodnutí soudu pro lidská práva o nepřípustnosti práva šárie.

I pár veršů z Koránu se může hodit: dal jsem přednost jedněm před druhými - pošlapání rovnosti pohlaví, největší nepřátelé muslimů jsou židé - náboženský rasismus, bojujte proti všem náboženstvím tak, aby u Boha zůstalo jen jediné (islám)- návod k náboženskému násilí a nesnášenlivosti atd.

1 0
možnosti
Foto

Kecy v kleci - vlastního pomateného, vylhaného a nesmyslného, často jen lživého vnímání věcí - kolik podobných exotů sedí dnes v parlamentu? ČR nemá žádnou jinou rozumnou alternativu, ty vaše a Okamurovi nereálné bludy, jsou z říše snů, a přivedly by tuto zemi na buben. Rv:-(Rv

3 3
možnosti

Uveďte laskavě konkrétní lež v článku, pane pravopis. Samozřejmě netušíte. Třetí říše taky neměla alternativu, mimochodem. Ani SSSR.

2 1
možnosti

L53e83n79k88a 65M42e91y

11. 12. 2017 11:15

Souhlasím, že je třeba rozhodnutí soudu vyčkat a nepodvolit se, i když už teď je jasné, jak Evropský sou o uprchlických kvótach rozhodne. Pokud Česko tlaku EU-komise podlehne a pár migrantů přijme, oslabí to společnou pozici V4.

Na druhou stranu si myslím, že pokud chcete protlačit referendum, tak je potřeba vyčkat na skutečnou záminku. A ta se k nám blíží v podobě Dublin IV a federalizaci EU. To je skutečná šance, protože tato rozhodnutí přímo napadají naší ústavu.

3 0
možnosti

Blogere, kdo je ten Brusel, ktery nam porad neco diktuje?

0 0
možnosti

Vysvetlivka pro trumpetky: autor oznacuje slovem " Brusel " tzv. komisi EU.

1 0
možnosti
Foto

Víte v tom je rozdíl mezi EU a Ruskem?

EU když má pocit, že je něco špatně s námi zahájí správní řízení (soud), v něm budeposozen náš postup a porovnán s dohodami, které jsme uzavřeli, v něm se budeme moci hájit, Pokud soud zjistí z naší strany pochybení a dá nám čas na nápravu, pokud k ní nedojde dá nám pokutu, atd V nejhorším případě nás třeba z EU vyloučí-tedy nám nehrozí nic víc než to co vy navrhujete (a byl by to pro nás ekonomický i politický průšvih, ale je to jen to co navrhujete udělat vy-nic víc)

Rusko když mělo pocit, že to u nás není podle jejich k nám poslalo tanky.

Za mně je ta volba naprosto jasná, cizí tanky co mají na vnitropolitický vývoj u nás dohlížet rozhodně nechci a právě členství v NATO a členství v EU nás právě před těmi cizími tanky chrání.

5 0
možnosti

Aha, on se vlastně vesmír dělí jen na EU a Rusko, že.

5 1
možnosti

P52e17t17r 38J13í54l29e48k

11. 12. 2017 7:54

Diktát Moskvy, který tu už vaše strana na nás začíná uplatňovat, no brrr jsem starší člověk a většinu života jsem v něm žil. Děkuji, nechci!!!!!

2 1
možnosti

V roce 2000 tu byl diktát Moskvy, stejně jako nyní ve Švýcarsku a Norsku? Aha

0 3
možnosti

Zaorálek to včera OVM vysvětlil a nebylo to tak žhavé, jak se nám tady snaží namluvit PR oddělení SSPD, že pane Rozvorale? Jinak je třeba podotknout, že ten váš Kobza byl celkem mimózní, zejména po zprávě listu Izvestija o tom, že chce SSPD legalizovat anexi Krymu.

4 1
možnosti

PS, ani ten váš Kobza na Zaorálkovo vysvětlení nijak nereagoval.

0 0
možnosti