Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chcete zachovat vnitřní trh? No tím pádem chcete zachovat EU v podobě jaká je dnes.

1 1
možnosti
Foto

Ještě k tomu projektu spolupráce Evropských zemí jak jej vidíte Vy, Le Penová atd.a pominu, že ty strany, ke kterým se řadíte mají v rámci EU naprosto marginální podporu.

Takový projekt tu v minulosti byl a to se teprve střídala jedna žaloba s druhou, neustále se státy dohadovaly kdo poskytuje jakou podporu,....ukázalo se prostě, že ten projekt je bez politické provázanosti a sjednocení legislativ nefunkční.

Vývojem se došlo k tomu, že aby projekt byl životaschopný musí dojít k větší provázanosti a pokud má být Evropa respektive EU konkurenceschopná tak bude postupně směřovat k nějaké forě federace a vytvoření nějaké formy spojených států Evropských s jednotnou měnou a do značné míry s jednotnou politikou.

1 1
možnosti

Máte na mysli projekt Kalergiho plánu a hnutí Panevropa? V takovém případě zcela chápu odpor, proti takové myšlence.

3 2
možnosti
Foto

Kdo jiný než úředníci by měl podat žalobu? 8-o

V demokracii je to naprosto standardní postup.

Volení zástupci=politici ustanoví zákony jejichž dodržování hlídají nevolení úředníci a rozhoduje o nich nevolený soud.

Doba kdy o vině či nevině rozhodovali politici je u nás naštěstí pryč.

0 1
možnosti

Myslím,že by vystoupením ČR více ztratila,než získala

4 3
možnosti

Opravdu jsou evropští komisaři nikým nevoleni? Vždyť je jmenují jednotlivé členské státy. A v těch probíhají normální volby.

Dle této logiky by se dalo říct, že nám vládne nikým nevolená vláda, protože ji jmenuje prezident (a historie mi dává za pravdu - řada ministrů v žádných volbách nekandidovala).

5 1
možnosti

Vy. jste volil... kupříkladu... komisařku Ďourovou?

0 2
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik