Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D27a71v69i83d 35V81l83k

12. 2. 2018 8:25

Mě by zajímalo k čemu se ta Vaše partaj chce líbivě prožvanit?? Opravdu jako chcete do vlády?? Já když sleduju ta Vaše veřejná vystoupení, tak Vaší leadří jsou prostě hloupí a prolhaní s přehledem 90 leté tetky ze zapadlé vísky v horách co z ní nikdy nevytáhla paty. Nedovedu si představit, že by někdo z nich řídil kozí farmu a ne tak ministerstvo. A ta Vaše hra na lidové hrdiny je směšná jde Vám jen o snadné prachy.

15 1
možnosti
JZ

Vůbec s vámi nesouhlasím, souhlasím s oběma finalisty prezidentské volby. (Přinejmenším bývaly doby, kdy pan prezident považoval referendum za zbytečné a brilantně tento svůj názor zdůvodnil.)

Žiji v sociálně poměrně slabší oblasti. Mám dost sousedů, kteří řeší peníze, bydlení, alkohol. Noviny nečtou, nějaká politika a nějaká referenda jsou jim úplně lhostejná. V lepším případě k referendu vůbec nepůjdou. V horším případě půjdou a dají svůj hlas variantě, jejíž nositel je jim sympatičtější, nebo jim něco slíbí či něčím pohrozí.

V čem (kromě pocitu falešné lidskosti) je pro vás hodnotnější, pokud o tom, zda jsme schopni postavit bezpečnou jadernou elektrárnu nerozhodují lidi, kteří o tom něco vědí, chápou princip, souvislosti, mají na to vzdělání a rozhled? V čem je lepší, když o tom rozhodnou lidi, kteří o tom vůbec nic netuší a při rozhodnutí se řídí emotivním poselstvím kulturní fronty, která je v přírodních vědách vesměs naprosto mimo?

Bohužel, zastupitelská demokracie nezajistí, že právě poslanci tomu více rozumí, ale ze všech špatných systému je to pořád ten nejméně špatný.

Každé přirovnání kulhá, ale když jste to postavil na argumentu: "Paní Procházková si neuvědomuje, že ne všichni občané mohu být vzdělaní, a že v každé společnosti musí být místo jak pro vzdělané, tak také pro ty, kteří jsou vzděláni o něco méně. Všichni bez rozdílu vzdělání musí tak mít stejná práva a stejné povinnosti a nikdy se nesmí stát, že by se dělaly mezi těmito skupinami nějaké rozdíly.", tak si taky uvědomme, že všichni občané nemohou mít stejný sportovní talent, stejnou pracovitost a stejné podmínky pro rozvoj svého talentu. Tak že bychom referendem rozhodli o tom, kdo nás má reprezentovat na olympiádě v Koreji a tam by se v celosvětovém referendu rozhodlo o tom, kdo získá medaile?

8 0
možnosti
MM

A referendum o vstupu do EU je podle Vás v pořádku ?

1 0
možnosti
JH

Já bych těm hlupákům i nízkým IQ zakázal i volit. To by bylo spravedlivé. Svoje už splnili v referendu o vstupu, tak už nemají nárok.

1 1
možnosti
Foto

J20a46k72u49b 55R52o87t14h

12. 2. 2018 8:14

Pochopil jsem, že je to snaha o sarkasmus, ale vzhledem k tomu se obávám, že kdyby vás vzal někdo za slovo, vy byste pak volit též nesměl.:-/;-D

8 3
možnosti
Foto

Tak dlouho jste se brali proti politicke korektnosti, az vam to rekla jedna zenska narovinu. Nejhorsi na tom ale je, ze vy ty mene vzdelane vyuzivate pro sve cile a potrebujete je, aby hlasovali jak chcete vy. Dulezite je, aby to bylo pro vas vyhodne. Zneuzivani a balamuceni prostoduchych se vzdy dopustela a nyni znovu dopousti ta nejhorsi verbez. A je nacase, aby se to zacalo rikat na rovinu.

7 1
možnosti
MM

Petra Prochazkova napsala :

7 únor v 5:37 ·

Takže, končím s korektní tolerancí hlupáků a blbců. Že se nesmí o lidech méně inteligentních až debilních říkat, že tací jsou? Tak to ne. Nechci, aby o mně rozhodovali nevzdělanci a tupci, ignoranti s fašistickými sklony a manipulovatelné mozkové trosky. Věnovala jsem svému vzdělání i vzdělání dětí spoustu času, sil i peněz. Dodnes se snažím získávat informace o všem, co mohu ovlivnit a co ovlivňuje mne. Čtu zprávy v češtině, ruštině i angličtině, snažím se poslouchat perskou televizi. Do dětí vtloukám, aby si každou zprávu ověřovaly z několika zdrojů. Aby nečetly pochybná média. Cestujeme, nasloucháme a přemýšlíme, studujeme, besedujeme a diskutujeme. A v referendu má mít můj hlas stejnou hodnotu jako někoho, kdo tráví veškerý svůj volný čas sledováním Barrandova, nebo u piva, učit se nechtěl nebo na to neměl a v anketách typu koho budete volit odpovídá: "Nó... já vám nevím, já nikoho neznám... tak asi Zemana nó...." Klidně ať si takové bidlo rozhoduje v místním referendu o tom, zda chce raději cyklostezku nebo novou střechu na obecním úřadě. Ale o vystoupení z EU ne! Pouze v případě, žer bude vědět, které státy tam patří, kdy vznikla, podle jakých základních pravidel funguje, jaké má orgány atd. Jasně, ani naše poslanecká sněmovna teď není zrovna výkvětem české inteligence, ale ta blbost je tam alespoň trochu naředěná spoustou chytrých (ne nutně vzdělaných!) poslanců. Takže doufám, že nepřipustí, aby o složitých a odborných věcech rozhodovali lidé, které to vlastně ani nezajímá a dokáží jen opakovat tupá laciná hesla o tom, jak nám EU zakazuje to či ono. Piráti! Vzpamatujte se! Tohle není transparentní svoboda, co předvádíte, ale totální hazard a nezodpovědnost. Užuž jsem vás chtěla příště volit... А teď si tady klidně piště, jak jsem nafoukaná a nadřazená.

12 1
možnosti

Ne nafoukaná a nadřazená, ale hloupá... Díky těm, jak píše "bidlům" má každý den co žrát (neb tito lidé obvykle zastávají těžké monotónní práce) a díky lidem, kteří nemají zrovna humanitní, ale třeba technické vzdělání, může podobné "chrchely" datlovat do počítače. Zvláštní číst něco podobného od člověka, který vyrůstal za minulého režimu a přesto se chová jako ten nejhorší kádrovák...

5 3
možnosti
VS

A kterou lobistickou skupinou jste podporováni vy?;-D

2 2
možnosti
Foto

J78a35k59u57b 93R76o66t21h

12. 2. 2018 8:07

Podnikateli v komerčním nacionalismu. ;-D

0 0
možnosti
MB

Mám dotaz ! Co budete nabízet, až se plně obnaží myšlenka, že Přímá demokracie je nesmyslem ? Referenda svůj význam mají - (pak v lokálních místech), o tamních problémech. Kdo se zaklíná Švýcarskem - chce roubovat třešeň na Českou švestku. Projev o táboru v Letech se taky moc nezdařil ... Program SPD pak vidím, model = Televize = Vášnivý Tomio řeční, ale nejde zvuk ! Čilý chlapec na obrazovce rozkládá rukama. Se zvukem - bez, je to jedno - Nic nesděluje ! ... :-)

6 1
možnosti
RC

Dalsi vztahovacny....

Jsou lide, kteri nepochopi, ze pro Prochazkovou neplati, ze "má občany nejen za hlupáky. " Ona to totiz nerekla O VSECH, ale jen o tech, u kterych to plati. Proc ji upirate pravo rici, ze si nepreje, aby o ni rozhodovali lide, kteri jsou tak hloupi, ze se nedokazi postarat ani sami o sebe??? Znam napriklad nekolik lidi, kteri jsou svou vlastni hlouposti v exekuci (proste kaslou na to, aby vcas zaplatili za neco, co si objednali, treba telefonni sluzby), ale jejich hlas ma stejnou vahu, jako hlas cloveka, ktery je schopen pochopit, ze dluhy se plati, chape zakony a fungovani zeme?

6 1
možnosti
MM

Paní zapomněla,

že všichni výše jmenovaní spoluobčané před 15 lety rozhodli svými hlasy o vstupu ČR do EU.

Takže jsme se do EU dostali proto,

že národ je strašně hloupý a tito nevzdělanci a tupci téměř všichni hlasovali PRO. ;-D Bylo to přesně 77,33% odevzdaných hlasů - takže více než 3/4 voličů.

1 2
možnosti
KT

Stupidní a hulvátské. No jo, méně inteligentní inteligentní lidé opět v akci

6 2
možnosti
Foto

Za jak dlouho prozřete a napíšete článek o tom, jak vás pan Okamura všechny omámil?

10 4
možnosti
OZ

u tohoto týpka prozření nepředpokládám..:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik