Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozoral pouze potvrzuje prohlášení Zemana, že polovině národa to nemyslí!!

3 1
možnosti
Foto

Zeman může být jen rád, že tu taková polovina je, jinak by na Hradě neseděl. ;-D

2 0
možnosti
LK

Po pěti minutách a Halíkově větě, "že dělníci již nevolí levici, ale pravici a to hlavně extrémní pravici jsem to přepnul" ....

4 0
možnosti
TT

Pro hnutí SPD je přímá demokracie základním bodem JEHO politického působení...

1 0
možnosti
Foto

Někde dole v diskuzi jsem na mobilu viděl povzdech pana doktora Vodvářky ve smyslu, že máme "estébáka premiérem".

Nechápu, jak se někdo může, aniž by znal detaily celého případu, takto vyjadřovat. Jistě, SNB byl mocenským nástrojem KSČ a Státní Bezpečnost byla jeho složkou. Ostatně, podobně to je, kromě komunistické strany, organizováno všude na světě.

Kdysi, je to už pár let a odkaz nemám, jsem četl o československém vědci, který byl na stáži ve Velké Británii a pracoval ve výzkumu kmenových buněk.

A to bylo zajímavé i pro naši vědu a proto ten vědec poznatky a vzorky jaksi nějak poloilegálně předával do Československa. A vzhledem k charakteru celé operace do toho byla zapojena rozvědka.

A tak, milý vědec, podepsal slib mlčenlivosti prostě proto, že o takových věcech se nežvaní. Ale čas oponou trhl, vláda KSČ naoko zmizela a milý vědec se s mnoha dalšími ocitl v "seznamech".

Méně schopní a méně úspěšní vědci, kteří raději, místo aby bádali se věnují organizaci vědy a ve vrcholném stádiu pro ni shánějí peníze, na onoho vědce, kvůli "estébáctví" tak nechutně zaútočili, že on nyní raději bádá v Dánsku.

Taky tam je víc peněz, že? Ale to sem nepatří. Těchto pár odstavců je hrubý nástin toho, co jsem před pár lety četl a nedělám si nárok na přesnost.

6 5
možnosti
DV

D21a71v41i90d 21V50l90k

19. 2. 2018 10:25

Znamená to , že Vy spolupracovníci a agenti STB, jste vlastně byli hrdinové? podle mě jste byli jen bezcharakterní darebáci. Chtěli jste se mít líp,tak jste prodali svoji čest a sebeúctu.

5 2
možnosti

Děsí mne každý politik, který vyvolává diskusi za cenu vlastního zviditelnění! Tomu nejde o obyčejného člověka! :-)

0 0
možnosti
Foto

Myslíte Tomáše Halíka, který tyto diskuse vyvolává v ČT?

5 1
možnosti
JP

Tomáš Halík například pravil, že regulace na internetu je nezbytná, protože všude musí platit nějaká pravidla podobně jako v silničním provozu. Zmiňuji to proto, že poslední dobou každý, kdo chce nějaké další regulace, se ohání pravidly silničního provozu. Halíkovi jde však o jediné: aby on a jeho parta měli internet pod svou kontrolou.

8 5
možnosti
Foto

Pan Halík to sice řekl, ale v dalším vstupu svůj výrok upřesnil, že mu nejde o cenzuru. Zkuste - pokud jste poslouchal pozorně - být objektivní.

8 1
možnosti
VD

Každé společenství má své hlupce z rozumu, ale v rámci celku, k mému potěšení, převažuje soudnost a zdravý rozum. Proto z referenda bych neměl strach.

Základním principem demokracie je omezení individuální, moci jednotlivce nebo nějaké zájmové skupiny (John Locke, Charles Montesquieu).

Takže dnešní hysterie proti referendu je zoufalé bránění se tomuto principu.

3 2
možnosti

V zastupitelské demokracii nemá referendum v obecných otázkách co dělat, protože toto rozhodování v referendu má nižší validitu! :-)

3 2
možnosti

Rv

Překvapuje mne hrubost politiků SPD.

:-)

3 1
možnosti
Foto

A mne zase hrubost politiků KDU-ČSL a TOP09.

3 8
možnosti
Foto

Mám na Vás jednu otázku:

Ve které další úspěšné zemi model přímé demokracie funguje?

Předpokládám, že takových zemí je po světě plno když ten model chcete zavádět u nás, určit byste u násnechtli nějaký experiment, ale chcete pro naši zemi jen to co opravdu fubńguje v různých podmínkách. A já neznalý žádnou další úspěšnou zemi s přímou demokracií neznám a neznám ani z historie žádnou zemi kde by to dlouhodobě fungovalo.

Takže budu moc rád když mně poučíte.:-)

4 1
možnosti
SB

Tak to je dost divné, že zrovna vy se ptáte, v které zemi to či ono funguje úspěšně.

Sám propagujete multikulturalismus a vůbec si nekladete otázku, ve které zemi funguje a kde se daří migranty zařadit do normálního života společnosti, do které oni přicházejí.

8 6
možnosti
VD

J.A.Komenský

„Člověk vycvičený rozumem a uměním, ale bez mravnosti, podobá se zlaté pochvě, v které se drží olověný meč.“

Zdroj: https://citaty.net/autori/jan-amos-komensky/

1 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik