Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Pozdravujte Führera. Ten je naší jedinou záchranou před diktaturou a terorem EU...

1 2
možnosti
AL

Kdo nám předkládá lži o přibližování je evidentní a obecně známá. Kdo útočí na euroskeptiky a které strany volají "Sláva EU" je evidentní.

----------

Před deseti lety jsme dosáhli sedmdesáti procent německého HDP na hlavu. A nyní jsme na 72 procentech. Rozdíl jsme dokázali stáhnout jen o dvě procenta. Když porovnáme mzdy a vydělíme je kurzem, tak se dostaneme jen na třicet procent. A s kupní silou to je obdobné, dostali jsme se jen na 53 procent Německa.

---------------

Toto jsou reálné ekonomické ukazatele - bohužel.

:-/

5 1
možnosti
AL

Před řešením této záležitosti se však Senát zabýval projednáváním (podle nich) jiné věci, a sice - stotisícové - petice proti regulaci zbraní ze strany EU. Zde se senátoři kupodivu celkem jednoznačně shodli na tom, že v boji proti terorismu omezení práv bezúhonných občanů nepomohou, že evropská směrnice je v tomto směru zcela pomýlená a náš zákon o zbraních je velmi dobrý a je třeba jej zachovat.

R^

1 1
možnosti
AL

Soud závěrem usnesením návrh na předběžné opatření zamítl. Jedinou zemí, která návrhy ČR podpořila a stala se tak vedlejším účastníkem řízení, bylo Polsko.

0 0
možnosti
AL

EU je dnes jiná, než ta, do které jsme před sedmnácti léty vstupovali, neboť sliby o ekonomickém srovnávání rozdílu mezi bohatším západem a chudším východem se nekonají a naopak je zřejmé, že západ se zmocnil těch ekonomických oblastí, přes které, za pomoci globálního establishmentu a byrokratické mašinérie, intenzivně vysává naší zem.

Karma.

10 2
možnosti
MB

Chvála bohu, že EU má někdy rozum ! Přijetí směrnice neznamená „odzbrojení“ obyvatel. Zkomplikuje však život některým legálním držitelům zbraní.Omezí se držení krátkých poloautomatických zbraní . Nelegální se stanou také dlouhé střelné zbraně. Zpráva avšak ještě lepší ! Zvěsti, že se směrnice týká i vzduchovek, nejsou pravdivé ...:-)

4 10
možnosti
PS

Doufám že se z vaší strany jedná o sarkazmus protože:

Směrnice měla bojovat s terorismem. To že omezíte legální držitele opravdu s terorismem nebojuje. Už teď komise avizovala že současná směrnice je málo restriktivní a bude se revidovat, z velkou pravděpodobností na vzduchovky také časem dojde....

13 1
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik