Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se líbí, jak se na T.G.M. nejvíc odvolávají ti, o které by si pan prezident neopřel ani svoji vycházkovou hůl.:-)

9 1
možnosti
Foto

Skutečně? Kdyby TGM slyšel, že aktivisté vysílají 12 leté děti na demonstrace, tak je tou holi přetáhne přes záda. Pan prezident Zeman to vloni nedotáhl. Holí pouze zahrozil.

5 5
možnosti
JS

A to se už zase nesmí říkat pravda?

4 0
možnosti
Foto

Co myslíte tím "říkat pravdu"? Kdo a co nesmí říkat?

1 0
možnosti
LB

Zatím to vypadá, že dvanáctiletá dívenka disponuje vyšším IQ, než celý poslanecký klub SPD dohromady.

14 2
možnosti
Foto

Leono, vše nejlepší k svátku. :-)

3 0
možnosti
Foto

Masaryk by se styděl za to, že jste Vy a Vaši soukmenovci dostal do parlamentu.

Vy si ho do svých nevymáchaných úst neberte.Rv

11 3
možnosti
AL

Dnes vyšly dva (zatím) skvělé články!

Vynikající a pravdivé články, které jdou přímočaře mainstreamu proti srsti.

Články, které napsali lidé vzdělaní, s vysokým společenským postavením i kreditem.

Konečně změna a čerstvý vítr jak ve stylu psaní, tak i v názorech. Chápu, že se to některým nebude líbit a vyzkouší všechny své metody, aby vás překřičeli nebo urazili - ale nedosáhnou!

Byla věčná škoda, kdybyste přestal psát, nebo se dál nevěnoval politice.

Děkuji za tento úžasný článek a už se těším na další!

Ještě jednou (a proč ne) karma.

.

:-)R^

Mám rád demokracii.

2 6
možnosti
Foto

oceňuji vysoce váš smysl pro humorR^

6 0
možnosti
VS

T.G. Masaryk by především nikdy nepodal ruku Okamurovi, protože by ho nikdy na Hrad nepozvalRv

8 0
možnosti
MC

To, že jsou lidé ovce jsem poznal a vidím dodnes. Demonstrace proti ANO a KSČM, ano. To, že si pravicový občan nemůže vybrat je ovšem též pravdou. Nejsmutnější na tom je ta skutečnost, že jsou ovce ochotni podporovat to co jde ruku v ruce se socialismem a multikulturalismem. To, že tam vídáme mnoho, jak trefně řekl Karel Kryl "demokraturních hysterických Havelek a Havílků" je velmi obtížně řešitelné pro zaujmutí jednoznačného poctivého pravicového mravního postoje.

2 0
možnosti
MB

U SPD , by si TGM asi vypomohl bonmotem - Pravda, umřeme všichni, je pouze na nás, jak dalece se dokážeme znemožnit ! Nebát se a žvanit - obchodovat s chudobou a dalšími příspěvky státu , pak si stavět RD ve tvaru oválu. Trubky bydlí v rouře a tak je tomu dobře ... :-)

6 0
možnosti
JS

J18a72n 33S31v61a19t56e59k

22. 3. 2018 7:51

Nutno říci, že

1) v okamžiku zrození každý začínáme "umírat"...

2) pan Zeman je (pokud vím) jediný významný politik, který se "klátil" nad korunovačními klenoty tak, že to zavdávalo k otázce na míru alkoholu v krvi... (je možné, že šlo skutečně o virózu, avšak vznik pojmu "viróza" po tomto extempore pana prezidenta je s ním takříkajíc "svázán").

Ano, nechat "demonstrovat" 12-15tileté děti se zdá být "přes čáru", nicméně z vlastní zkušenosti otce 16,5letého studenta střední školy vím, že k účasti na demonstraci byl u studentů s věkem pod 18 let nutný písemný souhlas rodičů (lze to chápat i tak, že se tímto způsobem učí vyjadřovat svůj postoj k aktuální situaci ve společnosti).

Syn se pak stejně demonstrace neúčastnil, protože se spolu se spolužáky rozhodli, že tam nakonec nepůjdou, a zůstali ve škole.

A dovolte mi poznamenat ještě jedno: Vzhledem k tomu, že sám inzerujete svou příslušnost k hnutí, prosazující vystoupení z EU (pravda, pomocí referenda), uvědomte si, prosím, že případné rozhodnutí o vystoupení dopadne nejvíce právě na mladé lidi, kteří se dosud v případném referendu nemohou k problému (ne)vystoupení z EU z důvodu věku vyjádřit.

Takže pochopitelně tito mladí lidé, pakliže cítí nesmysl takového kroku, majícího nesmírné dopady na celou společnost a tedy i na ně, se chtějí ohradit proti těm, kteří prosazují něco, co oni sami (ti studenti) nechtějí.

Mladí sebevědomí a schopní jedinci nemají problém s konkurencí z okolního světa. Kdo se chce uzavřít ve svém "zahnívajícím" rybníčku, pochopitelně brojí proti podnětům z venku...

6 0
možnosti
LF

L63u17k52á46š 33F91o75k13t

22. 3. 2018 8:43

Klenoty bych vyčetl hlavně jeho mizernemu týmu, který blb muže plánovat návštěvu ruské ambasády před takovým důležitým aktem? Možná u vašeho syna vše v souladu, ale já slyšel o školách, kde jela politická agitace přímo rozhlasem, dceři mé kamarádky vyhrožuje profesor na právech, protože její matka je členka SPD! A jinak vy tedy chcete snížit věk pro volební právo na 12 či 15 let? Argument referendum je o jejich budoucnosti?? Tvl to snad ne. Před vstupem do EU dal dětem někdo vybrat?

2 3
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik