Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud i takovéhle "hovězí" může být poslancem, tak se nikdo nemůže divit, že to u nás vypadá jak to vypadá. Tohle je fakt vylízaný mozek

0 0
možnosti
Foto

vy byste měl začít řešit jiné věci.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
KM

R^;-D Ti budou za rok za dva na smetišti dějin, něco jako Bárta a John.

3 0
možnosti
PN

Uzavřít hranice nepomůže

Skutečnost je taková, že v Africe stejně jako například v Bangladéši či Pakistánu většina lidí musí velice tvrdě makat celý den aby si vydělali dost na jídlo umožňující přežití a nocleh v boudě sbité ze starých sudů od nafty. No a když se dozvědí, že existuje země zvaná Evropa, kam stačí přijít, vyslovit kouzelné slůvko „azyl“ a dostanou ihned zdarma ubytování, jídlo a kapesné a přitom budou mít zakázáno pracovat (i kdyby chtěli) tak se do toho ráje samozřejmě budou chtít přestěhovat. To jim nelze vyčítat, my všichni by jsme se zachovali naprosto stejně. Cesta je obtížná a extrémně drahá, proto se vyšle mladý muž, který má nejlepší šanci projít a přežít několikaměsíční putování, no a když se usadí tak zbytek rodiny už za ním přijde rychle a bezpečně v rámci slučování rodin.

Pokud to takto bude fungovat tak se imigrační tsunami nezastaví. Vůbec se nedivím, že polovina všech oslovených Afričanů se chce vydat na cestu.

Proč se nemluví o nabídce Brazílie, která byla ochotna za nějaké peníze tyto imigranty přijmout? (pamatuji z počátků migrační krize) Prostě po dosažení Evropských břehů jich několik tisíc naložit na oceánský parník s destinací Sao Paulo. Brazílie dostane prachy a migranty vysype do nějaké chudinské favely. Tam by migranti vytáhli své chytré mobily a okamžitě napsali domů něco ve smyslu "Nejezděte, tady je to příšerné, horší než v Africe nebo Pakistánu". A bylo by po migrační vlně.

Jenomže to by se museli nejdřív zlikvidovat sluníčkové neziskovky a hlavně ultralevicově marxisticky myslící soudci. Protože soudci dnes dokáží svým rozhodnutím zlikvidovat naprosto cokoli, co je funkční a odpovídá zdravému rozumu a následky jejich rozhodnutí jsou jim lhostejné.

5 0
možnosti
KM

Jak se prosím jmenují ti ultralevicově marxisticky myslící soudci?

2 0
možnosti
JS

zdravý selský rozum říká poslanec SPD ;-D

10 0
možnosti
IB

I61v53o 41B14o84u43š19e

26. 3. 2018 8:28

Co je to ten "selsky rozum"?

1 0
možnosti
MV

On je "selský" a "selský" rozum, pane poslance...

2 0
možnosti
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik