Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I muslimové mají svou obdobu "Velikonoc",která vychází ze Starého zákona.My obětujeme beránky z těsta a myslím,že ani moc lidí neví proč se vubec beránek na Valikonoce peče a jaký má význam.Muslimové obětují skutečné beránky a část masa z nich se rozdá chudým...my si o Velikonocích na chudé a potřebné ani nevzpomeneme.

4 0
možnosti
JB

J89a34n 49B54u32r95i73a51n

29. 3. 2018 7:49

Nějak nechápu - jako křesťan se budu dnes večer účastnit mše svaté na připomenutí poslední večeře, zítra to pak budou velkopáteční obřady a v sobotu Velikonoční vigilie.

A představte si, že to samé prožívají křesťané po celém světě - i v muslimských zemích. Proč by s muslimy tedy mělo být méně velikonoc?

3 0
možnosti
Foto

Dost hloupé.Jen připomenu,že cca 90 procent Čechu jsou ateisté a puvodní význam Velikonoc jako křestanského svátku,je to poslední co by je zajímalo....Asi 30 procent Čechu Velikonoce neslaví vubec a jistě to není kvuli muslimum;-)

3 2
možnosti
Foto

Je nehorázné, že takoví lidé jsou v parlamentu této země.

Jeho strašení za účelem politického zisku je tak průhledné a předvídatelné jako čistota okamurovského účetnictví. Je to jen přisprostlé zneužívání lidské hlouposti, omezenosti a strachu.

4 4
možnosti
OU
  • Počet článků 361
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2502x
Manažer a spolumajitel obchodní společnosti a místostarosta obce Všechlapy u Nymburka. Člen předsednictva politického hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) prosazující přímou demokracii, patriotismus, vymahatelnou odpovědnost politiků a národní zájmy. Mé motto: "Pesimismus a skepse nevadí. Lepší je ale hýřit optimismem!" www.radekrozvoral.cz

Seznam rubrik